Fashion Trends: Ce au in comun Justin Bieber si designerul Stefan Musca? Fashion Trends: Ce au in comun Justin Bieber si designerul Stefan Musca?
Designerul Stefan Musca a reusit sa sculpteze propria lui nisa, oferind un echilibru inteligent intre finisaje neobisnuite si articole de imbracaminte hibrid. Acum, Stefan... Fashion Trends: Ce au in comun Justin Bieber si designerul Stefan Musca?
Progressive by Stefan Musca – toamna/iarna 2013

Progressive by Stefan Musca – toamna/iarna 2013

Designerul Stefan Musca a reusit sa sculpteze propria lui nisa, oferind un echilibru inteligent intre finisaje neobisnuite si articole de imbracaminte hibrid. Acum, Stefan va deschide cel mai important eveniment de moda din Romania – Bucharest Fashion Week, ajuns deja la cea de 18-a aniversare. Festivalul de moda va avea loc în perioada 11-13 iunie 2013, la Ambasad’or Events & Leisure.

Colectia de toamna iarna, Progressive, combina tesaturi si texturi soft, linii stricte cu materiale senzuale, folosind stofa, bumbac si denim in mod inovativ, capturand astfel miscarea progresiva a modei. Colectia venereaza masculinitatea, prin trimiteri indraznete catre o iarna nucleara, un ansamblu excentric, dar cu impact vizual puternic, care da o nota de sexualitate puternica intr-o lume post-apocaliptica.

Afla si cum vede designerul Stefan Musca industria de jeans din Romania

Campania pentru noua colectie vestimentara este realizata in Tokyo si au ca protagonisti doua modele internationale: Florin Sopcu si Mishka Ferlik.

Locatiile in care s-a facut sedinta foto au fost Shibuya, Minato-ko unde s-a filmat si videoclipul lui will. i. am ft Justin Biber.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.