Cea mai mare Cupa de Regate din Romania debutează cu Poseidon Cea mai mare Cupa de Regate din Romania debutează cu Poseidon
Editia 2013 a Cupei McCann Erickson va debuta pe 8 iunie 2013 cu regata Poseidon, care va avea loc la Marina Mangalia, cu sosire... Cea mai mare Cupa de Regate din Romania debutează cu Poseidon
regata LimanuEditia 2013 a Cupei McCann Erickson va debuta pe 8 iunie 2013 cu regata Poseidon, care va avea loc la Marina Mangalia, cu sosire in Marina Eforie. Aceasta regata este organizata de Asociatia Black Sea Sailing si NauticLife-LifeHarbour.

Black Sea Sailing, asociatia proprietarilor de ambarcatiuni, si Yacht Club Regal Roman, cel mai vechi club de yachting din Romania, impreuna cu firmele asociate  NauticLife – LifeHarbour, dau maine startul Cupei Mc Cann Erickson 2013.

Cursele care vor avea loc in cadrul Cupei McCann 2013, se bucura de participarea unor arbitri internationali, cu vasta experienta in domeniu. Printre cei care vor face parte din comisiile de jurizare se numara: Wiilli Gohl (Germania), Emilio Feliu Serra (Spania), Terrence Brownrigg (Marea Britanie). Regatta Poseidon o va avea ca ofiter de cursa principal pe Georgiana Stoian (Romania).

Cupa McCann – Erickson  va include 5 regate care se vor desfasura intre Vama Veche si Platformele de foraj marin, avand ca puncte intermediare Marina Eforie Nord, Portul Tomis, Marina Mangalia si Marina LifeHarbour Limanu. Fiecare regata va avea in medie un numar de 20 ambarcatiuni cu vele, iar numarul total al celor care vor fi la bordul acestor ambarcatiuni se va ridica la 200 de persoane.

Primul eveniment – Regata Poseidon – are startul maine din Marina Mangalia cu sosire in aceeasi zi in Marina Eforie, competitorii fiind insotiti pe tot parcursul de ambarcatiunile organizatorilor si de presa.

Seara de sambata, 8 iunie, va fi un prilej de socializare a concurentilor, dar si de relaxare si distractie la Party Regatta, in incinta Marina Eforie. Duminica, 9 iunie, se vor desfasura probele inshore in zona Marinei Eforie, astfel incat concurentii isi vor completa punctajul necesar in departajarea finala.

Festivitatea de premiere este programata duminica dupa-amiaza, castigatorii urmand sa fie anuntati si premiati in prezenta publicului aflat in Marina Eforie.

Urmatoarea Regata va avea loc in perioada de 21-23 iunie, fiind Regata “BMW”, organizata de YCRR si LifeHarbour. Cea dea treia Regata, “BMW-Beneteau” va avea loc in perioada 19- 21 iulie fiind organizata de NauticLife in parteneriat cu LifeHarbour iar a 4 regata , “Regata Bricul Mircea” va avea loc in perioada 15- 18 august, fiind organizata de YCRR si NauticLife. Ultima etapa din aceasta cupa, “Regata Callatis”, va avea loc in perioada 31 august – 1 septembrie fiind organizata de Black Sea Sailing in parteneriat cu Primaria Mangalia.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.