Travel Trends: Wizz Air zboară la Girona şi Perugia Travel Trends: Wizz Air zboară la Girona şi Perugia
Wizz Air a inaugurat în această săptămână zborurile spre Girona (Spania) şi Perugia (Italia).  Noua rută spre Girona este disponibilă începând cu 4 iunie... Travel Trends: Wizz Air zboară la Girona şi Perugia
Wizz Air la GironaWizz Air a inaugurat în această săptămână zborurile spre Girona (Spania) şi Perugia (Italia).  Noua rută spre Girona este disponibilă începând cu 4 iunie şi va fi operată iniţial de două ori pe săptămână, marţea şi sâmbăta.

“Suntem foarte încântaţi să operăm aceste două noi destinaţii din Bucureşti. Sunt încrezător că ambele rute vor fi de succes şi un număr mare de români vor dori să descopere Spania şi Italia din Girona şi Perugia. Sfătuim pasagerii să rezerve rapid pe wizzair.com pentru a se bucura de o experienţă extraordinară de călătorie la cele mai avantajoase preţuri”.

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air

Începând de ieri, 5 iunie Wizz Air va opera zboruri şi spre Perugia din regiunea Umbria, în fiecare miercuri şi sâmbătă.  Zborurile Wizz Air spre cele două noi rute pot fi rezervate pe wizzair.com cu tarife pornind de la doar 99 RON* spre Perugia şi 179* RON spre Girona. (*un singur zbor, cu toate  taxele incluse).

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-fare, low-cost din Europa Centrala si de Est si opereaza o flota de 43 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 270 de rute facand legatura cu 94 de destinatii din 33 de tari.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.