HORNBACH îşi transformă parcările în adevărate grădini botanice HORNBACH îşi transformă parcările în adevărate grădini botanice
Hornbach, unul dintre principalii retaileri de materiale de construcţii şi grădinărit de pe piaţa locală, dă startul unui proiect special prin care va oferi... HORNBACH îşi transformă parcările în adevărate grădini botanice
Hornbach - planteHornbach, unul dintre principalii retaileri de materiale de construcţii şi grădinărit de pe piaţa locală, dă startul unui proiect special prin care va oferi clienţilor posibilitatea de a alege dintr-o cantitate impresionantă de plante proaspete aflate la vânzare direct în parcare.

„Decizia de a organiza acest eveniment a venit deoarece ne dorim să fim alături de clienţii noştri, tot mai interesaţi de achiziţia de plante. Astfel, aceştia vor putea să cumpere astfel de produse, la preţuri foarte avantajoase, direct din parcările magazinelor noastre din Bucureşti, Braşov şi Timişoara”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General al Hornbach România.

Astfel, în zilele de 7 şi 8 iunie, clienţii Hornbach vor găsi parcarea amenajată cu raioane de pe care pot alege dintr-un sortiment de zeci de plante perene, printre care se numără Delphinieum, Digitalis sau Astilbe. În total, în cele două zile, vor fi scoase la vânzare peste 100 astfel de soiuri.

„Acţiunea se adresează cu precădere clienţilor care îşi doresc să îşi amenajeze o grădină bogată, impunătoare, care să îi ajute să se relaxeze”, a completat Directorul General al Hornbach România.

În România, Hornbach a deschis primul magazin în 2007, iar în acest moment deţine cinci magazine: trei în Bucureşti (Berceni, Militari şi Baloteşti), unul în Braşov şi unul în Timişoara fiecare din acestea având o suprafaţă de peste 22.000 mp.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.