Parteneriat strategic între Xerox şi Expres Printing Parteneriat strategic între Xerox şi Expres Printing
Expres Printing, o divizie a companiei Tubman Co, care activează în industria tiparului digital, a achiziţionat recent două tehnologii color de producţie Xerox, iGen4... Parteneriat strategic între Xerox şi Expres Printing
igen4Expres Printing, o divizie a companiei Tubman Co, care activează în industria tiparului digital, a achiziţionat recent două tehnologii color de producţie Xerox, iGen4 şi Xerox 700.

Cele două tehnologii diversifică paleta de aplicaţii, reduc timpul de producţie şi creează materiale la o calitate de tipar offset şi în tiraje variabile pentru clienţii tipografiei.

iGen4 este o presă ultra-modernă, special creată pentru arta grafică, ce asigură un nou standard de productivitate, calitate a imaginilor şi aplicaţii complexe. Aceasta este ideală pentru producţia de materiale de marketing, calendare, broşuri capsate, cataloage, albume foto sau postere, fiind dotată cu tehnologii moderne de tipărire şi finisare.

„iGen4 se potriveşte perfect firmelor de artă grafică, care vor să aducă un plus de valoare fiecărei aplicaţii realizate“, afirmă Răzvan Corcodel, BDM Graphic Communication & Education, Xerox România. „Destinate atât lucrărilor de grafică – datorită calităţii excepţionale a imaginilor obţinute – cât şi soluţiilor de imprimare a datelor variabile, Xerox iGen 4 și Xerox 700 fac o echipă foarte bună în orice centru de imprimare şi producţie, care vrea să se diferenţieze pe o piaţă din ce în ce mai competitivă.”

Cea de-a doua tehnologie Xerox achiziţionată de Expres Printing este Xerox 700 – un echipament color digital de producţie, dotat cu o tehnologie avansată de management al culorii şi opţiuni multiple de finisare. Calitatea deosebită a imprimărilor este dată de rezoluţia de 2400 x 2400 dpi, precum şi de utilizarea tonerului Emulsion Aggregation (EA), care contribuie la redarea fidelă a liniilor şi a detaliilor şi la obţinerea  unor aplicaţii cu finisaj mat, similar celui offset.

Cu ajutorul celor doua echipamente Xerox, Expres Printing şi-a simplificat procesele de lucru, a îmbunătăţit calitatea materialelor pentru clienţi şi a mărit capacitatea de producţie. De asemenea, compania şi-a extins gama de suporturi de imprimare cu Xerox Premium NeverTear, Laser Window Graphix şi autocolantele din poliester. Toate aceste suporturi asigură o calitate deosebită a imprimării şi au o rezistenţă ridicată împotriva deteriorării (intemperii, apă, rupere, etc.).

Premium NeverTear este un suport creat special pentru imprimarea digitală alb-negru şi color şi se potriveşte pentru aplicaţii aplicaţii precum meniuri, etichete cu preţuri, hărţi şi reclame. Este disponibil într-o varietate de grosimi (de la 95 la 350 microni) şi mărimi (A4, A3, SRA3, iGen3). Laser Window Graphix asigură o rezoluţie deosebită la imprimarea color şi este uşor de aplicat şi de înlăturat. Rapoartele interne, posterele şi reclamele sunt doar câteva dintre aplicaţiile pe care Expres Printing le poate realiza cu ajutorul său. Etichetele autocolante din poliester sunt destinate aplicaţiilor pentru mediul exterior. Autocolantele se pot lipi de suprafeţe dintre cele mai dificile, cum ar fi pietrele, metalele şi becurile.

“Putem spune că avem cea mai performantă tehnologie de tipar digital şi singura de acest gen din ţară”, afirmă Radu Rus, Director Executiv, Expres Printing. “Folosim echipamentele Xerox de 4 ani şi suntem foarte mulţumiţi de rezultatele obţinute, Xerox asigurându-ne şi suportul şi asistenţa tehnică pentru ele. Capacitatea de tipărire a iGen4 este de 4 milioane de formate pe lună, iar împreună cu cea a Xerox 700, permite preluarea de comenzi lunare de până la 4,5 milioane de formate de cea mai buna calitate. Mai mult, tehnologia avansată de care dispunem a permis lansarea celei mai moderne aplicații online din România, Printup.ro, pentru preluarea comenzilor de materiale de tipar. Nu trebuie decât să se creeze un cont, să se aleagă produsele și să se menționeze cantitatea dorită.”

Tehnologiile Xerox folosite de Expres Printing Xerox reduc semnificativ impactul asupra mediului. 97% dintre componentele echipamentului iGen4 sunt reciclabile, iar tonerul folosit nu este toxic, fiind livrat în containere ermetice, cu o eficienţă a transferului de 100%.

Xerox România este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piaţa locală de 45 de ani. Compania oferă servicii complete de management al documentelor pentru clienţii săi, asigurând un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de către Xerox şi optimizarea proceselor de business care includ documente.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.