Konica Minolta lansează bizhub PRO 754 Konica Minolta lansează bizhub PRO 754
Konica Minolta, unul dintre cei mai importanţi furnizori de echipamente pentru birou, a lansat multifuncţionala bizhub PRO 754. Noul gadget maximizează eficiența și productivitatea... Konica Minolta lansează bizhub PRO 754
bizhub_PRO_754_Location_4_4cKonica Minolta, unul dintre cei mai importanţi furnizori de echipamente pentru birou, a lansat multifuncţionala bizhub PRO 754.

Noul gadget maximizează eficiența și productivitatea dar, în același timp, minimizează costurile, fiind în acelaşi timp cea mai bună alegere pentru a intra eficient pe piața tiparului digital alb-negru. Acest echipament combină tehnologii inovatoare și oferă performanțe foarte bune la un preț mic, fiind adecvat atât pentru departamentele reprografice centrale (CRD), cât și pentru furnizorii de servicii și mediile de imprimare de volum mare.

Datorită caracteristicilor automate de finisare și vitezei de imprimare, bizhub PRO 754 produce eficient conținut personalizat in-house și la cerere.

bizhub PRO 754 beneficiază de un set de caracteristici care asigură un nivel ridicat de eficiență și productivitate. Utilizatorii se pot bucura de o viteză de imprimare de 75 de pagini A4 alb-negru pe minut și de operare ușoară. Panoul intuitiv, care poate fi ușor personalizat, ghidează chiar și utilizatorii neexperimentați astfel încât să ajungă ușor la rezultatele dorite. Caracteristicile automate de finisare economisesc forța de muncă, în timp ce capacitatea tehnică menține sistemul în funcțiune astfel încât să asigure un nivel ridicat de productivitate cu operare uşoară.

Furnizorii de servicii de imprimare sau departamentele mari se pot baza pe calitatea și funcționalitatea bizhub PRO 754. Acesta folosește toner polimerizat Simitri HD de la Konica Minolta, care tipărește clar text și linii fine. În plus, acest echipament este optimizat pentru imprimarea ușoară pe hârtie autocopiativă, iar funcţiile inteligente de îmbinare a corespondenței economisesc timpul de imprimare și de finisare a documentelor.

Clienţii beneficiază, de asemenea, de utilizarea ușoară și de caracteristicile profesionale de scanare ale bizhub PRO 754. Documentele pot fi copiate rapid și eficient, datorită vitezei de scanare de 180 ipm (imagini pe minut) atât color, cât și alb-negru. bizhub PRO 754 ajută la captarea, distribuirea și transferarea ușoară și rapidă a informațiilor, făcând lucrul la birou mult mai comod și mai eficient. Astfel, acest sistem este ideal ca stație centrală de scanare, care să aducă documentele digitalizate direct în fluxurile de lucru.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.