Fashion Trends: Epson aduce în România noi “gadgeturi” cu sublimare SureColor Fashion Trends: Epson aduce în România noi “gadgeturi” cu sublimare SureColor
Epson lansează noua gamă de imprimante cu sublimare SureColor SC-F, oferind costuri reduse de printare pe o diversitate mare de produse. Cu noile modele... Fashion Trends: Epson aduce în România noi “gadgeturi” cu sublimare SureColor
surecolour_f6000Epson lansează noua gamă de imprimante cu sublimare SureColor SC-F, oferind costuri reduse de printare pe o diversitate mare de produse. Cu noile modele SureColor SC-F6000 şi SC-F7000 se pot realiza colecţii vestimentare originale, elemente de decor și mobilier personalizat, dar și volume mari de obiecte promoționale. Epson și-a trasat ca target vânzarea a 10 imprimante de acest tip în 2013.

Epson, lider la nivel mondial în realizarea de produse inovatoare în domeniul imaginii – imprimante, proiectoare şi LCD-uri, intră pe piaţa de imprimare prin sublimare din România, odată cu lansarea celor două modele roll-to-roll: SureColor SC-F6000 de 44 de inci şi SureColor SC-F7000 de 64 de inci.

Datorită versatilităţii tehnologiei de sublimare, numărul de aplicaţii la care pot fi folosite imprimantele din seria SureColor SC-F este practic nelimitat. Noile imprimante Epson pot fi folosite la fel de uşor în lumea modei pentru a crea obiecte vestimentare unice sau pentru a produce colecţii întregi, ca şi în domeniul producţiei de decoraţiuni interioare pentru  realizarea de mobilier personalizat.

Digitalizarea imprimării pe material textil reprezintă până la 2% din piaţă, dar se dezvoltă rapid. Strategia noastră este de a impulsiona creşterea acestui procent și ne adresăm în primul rând producătorilor de volum care au idei noi și care au nevoie de un instrument versatil și fiabil, care le poate întoarce investiția rapid. Versatilitatea imprimantelor din SureColor F asigură diversificarea serviciilor de printare și ajută producătorii din piața de format mare să se delimiteze de presiunea preţului, exercitată până acum de oferta limitată de produse de printing (bannere sau autocolante). Posesorii unei imprimante SureColor F vor putea să personalizeze de acum obiecte vestimentare, de decor, de mobilă, dar și articole sportive, de la echipament sportiv la skateboard-uri, limitele aplicațiilor fiind stabilite doar de imaginația lor”,

Simona Decuseară, National Sales & Marketing Manager Epson România   

Aceasta sustine ca, la ora actuală, piaţa de sublimare din România foloseşte echipamente A3 şi A2 care pot deservi doar print şi gift shop-urile mai mici. Lansarea imprimantelor de 44 şi 64 de inci ţinteşte în special producătorii de obiecte personalizate care urmăresc volume mari.

Tehnologia de sublimare este ideală pentru trasferul de imagini realizate la calitate foto pe o serie de suprafeţe acoperite cu poliester pe care imprimarea directă este deosebit de dificilă: aluminiu, oţel, plastic, MDF, plăci ceramice etc. Beneficiul firmelor care oferă servicii de printare constă în extinderea gamei de produse oferite prin noi soluţii creative, cu valoare adăugată.

Noile modele de imprimante sunt diponibile în România prin intermediul Dacora, la preţurile de 5.995 euro fără TVA pentru modelul F6000 şi 17.995 euro fără TVA pentru modelul  F7000. Un litru de cerneală Epson UltraChrome DS are prețul de 88 euro fără TVA.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.