Galaxy S4 mini, noul gadget Samsung cu display de 4,3 inci şi cu o greutate 107 grame Galaxy S4 mini, noul gadget Samsung cu display de 4,3 inci şi cu o greutate 107 grame
Samsung Electronics, lider mondial în tehnologia mobilă și soluții digitale, a lansat noul Samsung GALAXY S4 mini, o versiune compactă, dar puternică, a celui... Galaxy S4 mini, noul gadget Samsung cu display de 4,3 inci şi cu o greutate 107 grame
samsungSamsung Electronics, lider mondial în tehnologia mobilă și soluții digitale, a lansat noul Samsung GALAXY S4 mini, o versiune compactă, dar puternică, a celui mai bine vândut smartphone din gama Samsung, GALAXY S4.

Noul model oferă performanța superioară, utilizarea intuitivă și design-ul suplu al GALAXY S4 într-un dispozitiv mult mai ușor și compact, ceea ce-l face ideal pentru viața de zi cu zi.

„Am avut un nivel al cererii fără precedent pentru GALAXY S4, astfel încât ne-am dorit să le oferim utilizatorilor mai multe opțiuni și să facem dispozitivul mai ușor de purtat și de folosit”, a declarat JK Shin, CEO și Președintele IT & Mobile Communication Division al Samsung Electronics. „Noul GALAXY S4 mini le oferă utilizatorilor noi modalități de a se bucura de experiența produsului emblematic oferit de Samsung, GALAXY S4.”

Aflaţi aici câte Galaxy S4 au fost vândute pe secundă în prima lună de la lansare.

Cu un display qHD Super AMOLED de 4,3 inci, o greutate de 107 grame și un design compact, Samsung GALAXY S4 mini permite utilizarea cu o singură mână. Smartphone-ul oferă performanță superioară, fiind echipat cu un procesor dual core de 1,7 GHz, ceea ce permite îndeplinirea cu ușurință a celor mai dificile task-uri.

Noul GALAXY S4 mini va fi disponibil în două culori, Alb (White Frost) și Negru (Black Mist). Disponibilitatea versiunilor 4G LTE, 3G și 3G Dual Sim depinde de fiecare piață.

Amintiri plăcute – Redescoperă momentele frumoase ale vieții

Noul GALAXY S4 mini permite captarea momentelor importante și plăcute ale vieții cu o cameră principală de 8 megapixeli, având și o cameră frontală de 1,9 megapixeli HD. Multe dintre funcțiile telefonului, precum Sound&Shot, care stochează sunetele și vocea împreună cu imaginea în momentul fotografierii, sau Panorama Shot, te vor ajuta să captezi cele mai frumoase amintiri în imagini cu adevărat reușite. Prin aplicația preinstalată, S Travel, poți primi asistență și informații în timpul călătoriilor, dar și recomandări pentru destinații viitoare și ghiduri. În plus, cu ajutorul funcției Story Album imaginile pot fi aranjate într-un format smart. Fotografiile realizate cu GALAXY S4 sunt adunate și sortate automat după criterii cronologice, geografice sau în funcție de evenimente specifice într-un album foto.

Construiește relații apropiate

Noul Samsung GALAXY S4 mini permite construirea unei strânse legaturi cu cei din jur. Poți asculta aceeași muzică și poți juca și salva aceleași jocuri ca prietenii tăi folosind Group Play. Poți vorbi pe chat cu mai mulți prieteni în același timp, adăugând animații, videoclipuri și înregistrări vocale mesajelor tale folosind ChatON.

Aflaţi aici mai multe despre Samsung.

Pentru o viață mai ușoară și mai simplă

Noul GALAXY S4 mini transformă experiența călătoriilor peste hotare într-o plăcere prin S Translator, care permite traducerea instantă, prin text sau prin voce, a email-urilor, mesajelor text sau ChatON. Datorită funcției IR WatchON, care transformă dispozitivul într-o telecomandă potrivită pentru sistemul din casa ta, poți controla televizorul, sistemul audio, DVD Player-ul și chiar aerul condiționat. De asemenea, te poți bucura de conținut media precum televiziune live, TV prin cablu, video on demand prin informațiile bogate oferite de EPG (Ghidul Electronic al Programelor), la care se adaugă Samsung Link*, care ajută la partajarea informațiilor între dispozitivele digitale Samsung. (*disponibile în anumite țări)

Mai multă grijă pentru o viață sănătoasă

GALAXY S4 mini îți îmbunătățește viața, oferind informații actualizate despre sănătate și prosperitate. Aplicația S Health, ce poate fi descărcată de pe Samsung Apps, permite monitorizarea caloriilor și a nivelului sănătății. De asemenea, calculează pașii pe care îi parcurgi zilnic, monitorizează felul în care dormi, greutatea pe care o ai și nivelul bătăilor inimii. Pentru a-ți proteja mai bine sănătatea, Adopt Display furnizează o experiență optimă de vizualizare, adaptată fiecărei aplicații în parte, iar Adopt Sound oferă cel mai potrivit nivel al sunetelor și tipurilor de sunete, personalizate pentru fiecare utilizator.

Specificații tehnice

Rețea

LTE

2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE): 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

3G (HSPA+ 42Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz

4G (LTE Cat 3 100/50Mbps): up to 6 different band sets (în funcție de piață)

3G

2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE): 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

3G (HSPA+ 21Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz

Display

4.3”qHD (16:9 wide view) Super AMOLED

AP

Procesor 1.7 GHz Dual-Core

OS

Android 4.2.2 (Jelly Bean)

Cameră foto

Principală : 8 megapixeli

Frontală: 1.9 megapixeli

Audio

Codec: MP3, AMR-NB/WB, AAC/AAC+/eAAC+, WMA, Vorbis(OGG), FLAC, apt-X

Funcțiile camerei foto

Sound & Shot, Night(Low Light Shot), Best Photo, Best Face, Beauty Face (include Live Beauty), HDR (High Dynamic Range), Panorama, Sports, Continuous Shot

Memorie

8GB/16GB memorie internă + microSD (până la 64GB)

1.5GB RAM

Dimensiuni

124.6 x 61.3 x 8.94mm, 107g

Baterie

1,900mAh

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.