Vola.ro, pemiu pentru cel mai bun site de rezervari online din Romania Vola.ro, pemiu pentru cel mai bun site de rezervari online din Romania
Vola.ro, cea mai mare companie online de calatorii de pe piata din Romania, a realizat in primele patru luni ale acestui an o cifra... Vola.ro, pemiu pentru cel mai bun site de rezervari online din Romania
premiu-vola-hotel-tourism-leisureVola.ro, cea mai mare companie online de calatorii de pe piata din Romania, a realizat in primele patru luni ale acestui an o cifra de afaceri de 7,4 milioane euro, procesand in acest interval  peste 35.000 de tranzactii. Compania a fost desemnata castigatoarea locului 1 la categoria “Turism – Cel mai bun website romanesc de rezervari online”, in cadrul Galei Premiilor de Excelenta ce a avut loc pe 21 mai 2013.

Dintre toate produsele vandute, cea mai mare crestere s-a inregistrat pe segmentul de hoteluri  si city-break-uri, cifra de afaceri generata de acest segment fiind in crestere cu 206% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Daniel Truica 2Investitiile in propria platforma de rezervari de hoteluri, lansata la jumatatea anului trecut si concentrarea pe pachetele turistice de tip city-break incep sa-si arate roadele in acest an, fiind linia de business cu cea mai mare crestere fata de anul trecut”

Daniel Truica, fondator si CEO al Vola.ro

Compania beneficiaza de tarife preferentiale la cazare de la partenerii sai din industria hoteliera, printre care se numara booking.com, Kuoni, GTA, Go Global, precum si mari lanturi hoteliere din lume.

In ceea ce priveste biletele de avion, clientii Vola.ro au platit in medie  pentru un bilet de avion 243 euro, in crestere cu 19% fata de perioada similara a anului trecut. “Ramanem focusati pe dezvoltarea platformei tehnologice prin care dorim sa aducem din ce in ce mai multe avantaje clientilor nostri, fie ca ei sunt interesati de bilete de avion, hoteluri, pachete turistice sau inchirieri de masini. La fiecare doua saptamani lansam o noua versiune a site-ului, in care inglobam in medie intre 50 si 60 de update-uri. Cred ca acest proces continuu de dezvoltare a facut din Vola.ro punctul de referinta in rezervarile online de produse turistice din Romania”, spune Daniel Truica.

Compania Vola.ro a fost desemnata castigatoarea locului 1 la categoria “Turism – Cel mai bun website romanesc de rezervari online”, in cadrul Galei Premiilor de Excelenta ce a avut loc pe 21 mai 2013. Cea de-a sasea editie a evenimentului Hotel Tourism&Leisure Investment Conference 2013 a fost organizata de Evensys si a fost gazduita de JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti. “Aceasta distinctie ne onoreaza si ne obliga. Am dovedit ca printr-un proces continuu de inovatie  rezervarile online de produse turistice  – un domeniu notoriu pentru complexitatea lui – pot fi  simple, intuitive si cu beneficii de pret reale pentru clientii nostri”, spune CEO-ul Vola.ro.

In 2012 Vola.ro s-a clasat, pentru al doilea an consecutiv, pe locul 1 in prestigiosul top de business alcatuit de compania de consultanta Deloitte, Deloitte Technology Fast 50 Central Europe. Acest premiu atesta cea mai mare crestere a cifrei de afaceri in ultimii 5 ani (2007-2011)  pentru o companie care investeste in tehnologie din Europa Centrala si de Est. Pentru prima data in istoria programului “Deloitte CE Technology FAST 50”, locul 1 a fost ocupat doi ani consecutiv de o companie romaneasca. Anul trecut, Vola.ro a avut o cifra de afaceri de 20,6 milioane euro (92 milioane lei), comparativ cu 15,6 milioane euro (66 milioane lei) in 2011.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.