Travel Trends: Las Vegas, Los Angeles, Miami Travel Trends: Las Vegas, Los Angeles, Miami
British Airways lansează o nouă promoţie pentru oaspeţii săi care vor să călătorească către America de Nord şi Canada. Compania le oferă acestora reduceri... Travel Trends: Las Vegas, Los Angeles, Miami
British Airways PlcBritish Airways lansează o nouă promoţie pentru oaspeţii săi care vor să călătorească către America de Nord şi Canada. Compania le oferă acestora reduceri de până la 33% pentru bilete dus-întors în cabina World Traveller (economic) și Club World (business) și de până la 51% pentru bilete în cabina First.

Promoţia este valabilă până pe 7 iunie pentru biletele în cabina World Traveller, pentru călătorii ce vor avea loc în intervalele 16 august – 30 septembrie 2013 sau 1 octombrie 2013 – 28 februarie 2014.

Pentru bilete în cabinele Club World si First, promoția este valabilă până pe 12 iunie, pentru călătorii ce vor avea loc în intervalul 4 iunie – 30 septembrie, respectiv 11 iunie – 30 septembrie.

Iată câteva dintre destinaţiile din America de Nord şi Canada incluse în promoţie şi preţurile reduse:

 travel

Preţurile includ toate taxele, suprataxele şi sunt valabile la data publicării. Oferta este supusă unor Termeni si Condiţii şi este valabilă în limita locurilor disponibile.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.