Transfer.ro lansează versiunea 4G –  până la 4.7 GB per transfer Transfer.ro lansează versiunea 4G –  până la 4.7 GB per transfer
Transfer.ro, cel mai bun curier digital din România, lansează oficial versiunea 4G*. Pentru a permite tuturor utilizatorilor săi să transfere fişiere de până la... Transfer.ro lansează versiunea 4G –  până la 4.7 GB per transfer
transfer.roTransfer.ro, cel mai bun curier digital din România, lansează oficial versiunea 4G*. Pentru a permite tuturor utilizatorilor săi să transfere fişiere de până la 4.7 GB, investiţia în dezvoltarea noului Transfer.ro s-a ridicat la aproximativ 80.000 de euro în ultimele şase luni.

Dezvoltarea noului Transfer.ro a presupus investiţii în programare şi design, achiziţionarea de hardware (pentru dublarea capacităţii de stocare), diversificarea serviciilor de colocare, creşterea capacităţii de interconectare cu principalii provideri de internet din România şi Europa. Pentru a confirma siguranţa serviciului, Transfer.ro a fost supus unui audit de securitate realizat de echipa Cyber Smart Defence, una dintre cele mai puternice echipe de experţi în securitate IT, ceea ce face ca Transfer.ro să fie şi cel mai sigur serviciu de curierat digital din România.

Cristian DitoiuPentru noi, e clar că cei care folosesc transfer.ro au nevoie de el în scopuri profesionale. Am gândit noua versiune pentru oamenii care muncesc şi care vor să aibă garanţia că fişierul lor a ajuns repede şi sigur acolo unde trebuie, fără să plimbe stickuri sau să îşi bată capul cu ftp-uri. Pentru ei, am creat cea mai performantă soluţie de curierat digital posibilă astăzi, din punct de vedere tehnic.”

Cristian Diţoiu, fondator Transfer.ro

În ultimul an, Transfer.ro a expediat aproape 4 milioane GB de date către aproximativ 22 de milioane de destinatari. Fişierele trimise prin Transfer.ro în 2012 au parcurs o distanţă echivalentă cu înconjurul Pământului de 900.000 de ori. Transfer.ro este în top 10 consumatori de bandă de internet din România.

Versiunea 4G a Transfer.ro oferă utilizatorilor posibilitatea transferului de fişiere de peste 4 GB, fără limită de stocare, cu confirmare de primire şi fără anunţuri publicitare în contul personal.

Transfer.ro a fost înfiinţat în anul 2003 şi, începând cu 2007, s-a axat pe oferirea de soluţii rapide şi sigure persoanelor care îl folosesc în scopuri profesionale. Din anul 2010, transfer.ro  a introdus în pachetul său de oferte şi serviciile Premium, oferind la acel moment posibilitatea de a transfera fişiere de până la 2 GB. În 2013, transfer.ro oferă posibilitatea de a expedia fişiere de până  la 4,7 GB şi este serviciul de curierat digital folosit lunar de peste un milion de romani.

Transfer.ro în cifre în ultimul an:

Nr. fişiere transferate:  7.300.000

Mărime totală fişiere transferate (GB):                4.000.000

Nr. destinatari: 22.000.000

Nr. download-uri:           73.000.000

KM parcurşi:      36.500.000.000

Emisii de CO2 economisite:        4.015.000

Viteza maximă de upload:                                     200Mb/s

Număr maxim utilizatori simultani:         15.000

* Versiunea 4G permite transferul de fişiere de până la 4.7 GB per transfer.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.