New Trends: The PhoneGeeks, exploratorii lumii telecom New Trends: The PhoneGeeks, exploratorii lumii telecom
EuroGsm, cel mai mare retailer al operatorului de telefonie mobilă Orange România, va oferi servicii gratuite de consultanţă în domeniul telecom, odată cu lansarea... New Trends: The PhoneGeeks, exploratorii lumii telecom
The PhoneGeeksEuroGsm, cel mai mare retailer al operatorului de telefonie mobilă Orange România, va oferi servicii gratuite de consultanţă în domeniul telecom, odată cu lansarea unei noi platforme online, unde vizitatorii au acces la toate informaţiile necesare pentru a lua cea mai bună decizie de cumpărare. Alături de platforma online, EuroGsm va lansa și noua campanie de imagine a diviziei de tehnică şi telefonie mobilă, The PhoneGeeks, sub sloganul „Exploratorii lumii telecom”.

Noul concept de branding va fi axat pe explorarea lumii tehnologice şi a gadget-urilor cu ajutorul phonegeeks-ilor, indivizi cu “abilităţi tehnice superioare”, capabili să ruleze şi să testeze cele mai noi telefoane mobile şi tablete.

Am pornit de la conceptul de junglă tehnologică deoarece, ca și în cazul naturii, lumea telecom este într-o permanentă evoluție, iar supraviețuitorii sunt cei care se adaptează cel mai rapid schimbărilor. EuroGsm a reușit să facă acest lucru, iar The PhoneGeeks sunt în permanență dispuși să împărtășească din cunoștințele lor în materie de tehnică şi telefonie mobilă și să îi ajute pe cei care întâmpină dificultăți în acest domeniu”

Cristina Szabo, marketing manager al EuroGsm

Modul de comunicare al The PhoneGeeks, simplu, prietenos și apropiat de utilizatorul final va rămâne neschimbat, aceştia mizând în continuare pe transparență și obiectivitate în review-urile de gadget-uri şi aplicaţii.

„Phonegeeks-ii sunt ghizii pe care ți-i dorești atunci când decizi să explorezi drumul tehnologiei, deoarece ei știu toate avantajele, dar și capcanele, fiind capabili să ofere cele mai bune sfaturi atunci când vine vorba de telefoane mobile și gadget-uri”, a adaugat Cristina Szabo.

În paralel, noul website este administrat de The PhoneGeeks, echipa tehnică şi de telefonie mobilă a companiei, şi include review-uri pentru telefoane şi tablete, funcţia chat, pentru comunicarea directă cu consultanţii companiei, dar şi o serie de secţiuni dedicate, pentru a creşte gradul de interacţiune cu utilizatorii din mediul virtual.

Noua platformă va include în mod frecvent review-uri text şi tutoriale audio-video pentru telefoane, smartphone-uri şi tablete, pentru a oferi clienţilor şi potenţialilor clienţi, o părere obiectivă despre dispozitivele mobile comercializate pe plan local. În plus, aceasta are disponibilă şi funcţia de chat, unde clienţii pot adresa membrilor echipei The PhoneGeeks orice întrebări legate de dispozitivele mobile preferate.

„Vrem să oferim gratuit clienţilor şi potenţialilor clienţi toate informaţiile de care au nevoie pentru a lua cea mai bună decizie de cumpărare. Platforma a fost gândită să fie user friendly, iar legătura cu consultanţii The PhoneGeeks să fie simplă, directă şi rapidă, pentru rezolvarea facilă şi în timp real a tuturor problemelor cu care se confruntă clienţii de telefonie mobilă. Aceasta este şi marele avantaj al noului website”, a explicat Cristina Szabo, marketing manager al EuroGsm.

În plus faţă de review-uri şi funcţia de live chat, platforma va include şi secţiuni dedicate, unde sunt disponibile fără niciun cost informaţii utile şi manuale despre utilizarea dispozitivelor mobile sau sfaturi despre personalizarea telefonului cu ajutorul aplicaţiilor dedicate.

Astfel, în cadrul secţiunii Geektionary, vizitatorii pot afla definiţii ale unor cuvinte specifice telefoniei mobile sau termeni tehnici utilizaţi la descrierea telefoanelor mobile. La secţiunea GeekApp, sunt disponibile o serie întreagă de informaţii despre aplicaţiile mobile, astfel încât utilizatorii îşi pot personaliza telefonul în funcţie de nevoi, dar şi ultimele tendinţe în materie de aplicaţii business, lifestyle sau pentru petrecerea timpului liber. Utilizatorii mai puţin experimentaţi vor găsi în secţiunea Geeksteps informaţii complete pentru configurarea telefonului mobil.

„Odată cu lansarea noului website, ne dorim să creştem interacţiunea cu clienţii şi astfel să facilităm înţelegerea şi utilizarea dispozitivelor mobile”, a incheiat Cristina Szabo.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.