Campionatul European de Fotbal din 2016, sub sigla SOCAR Campionatul European de Fotbal din 2016, sub sigla SOCAR
Compania Petrolieră de Stat din Azerbaijan, SOCAR a devenit sponsorul oficial al Campionatului European de fotbal din 2016 (Franţa), urmare a unui contract semnat... Campionatul European de Fotbal din 2016, sub sigla SOCAR
euro 2016Compania Petrolieră de Stat din Azerbaijan, SOCAR a devenit sponsorul oficial al Campionatului European de fotbal din 2016 (Franţa), urmare a unui contract semnat cu UEFA în urmă cu câteva zile. Potrivit acordului, SOCAR va susţine sesiunile de calificări şi turneul final, precum şi calificările europene pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2018 (Rusia).

Ca urmare a recentului eveniment, vicepreşedintelui SOCAR, Elshad Nasirov spune că “pentru SOCAR este un eveniment istoric. Pentru noi este foarte important să contribuim la organizarea unui turneu de acest nivel, cum este Campionatul European din 2016. Aceasta este o oportunitate importantă pentru SOCAR să fie recunoscut ca un premium brand la nivel mondial”.

La rândul lor, reprezentanţii UEFA susţin că “SOCAR a devenit sponsor al EURO-2016 si al calificarilor europene ale Campionatului Mondial din 2018 având posibilitatea unică de a-şi extinde auditoriul brandului”.

SOCAR sprijină atât fotbalul amator prin competiţii de profil, organizate de compania noastră cât şi fotbalul profesionist. Titlul de sponsor oficial al EURO 2016 este cel mai important din istoria implicării companiei noastre în zona sportivă”

Hamza Karimov, CEO SOCAR România

SOCAR este sponsor general al AFFA şi sprijină dezvoltarea fotbalului din Azerbaijan. Anul trecut, compania SOCAR a fost sponsorul oficial al Campionatului Mondial de fotbal de fete U-17.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.