14 noi canale TV în grila dolceTV.ro 14 noi canale TV în grila dolceTV.ro
Dolcetv.ro și-a diversificat grila TV, introducând 14 noi canale documentare, de filme, știri și de desene animate, pentru pasionații acestor genuri, disponibile și pe... 14 noi canale TV în grila dolceTV.ro
dolcetv.roDolcetv.ro și-a diversificat grila TV, introducând 14 noi canale documentare, de filme, știri și de desene animate, pentru pasionații acestor genuri, disponibile și pe aplicația Dolce Mobile TV.

Cele 14 noi canale sunt: BBC Knowledge, Discovery, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, ID Discovery Investigations, Shorts TV, TCM, Comedy Central, Cartoon Network, Boomerang, BBC World News, CNN și TLC.

O parte dintre aceste noi canale au fost introduse în prima parte a acestui an în grila noastră de conținut liniar și pentru că noi credem în conceptul <<TV everywhere>>, a fost o decizie firească să le adăugăm și în lista de canale disponibile pe dolcetv.ro”

Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie și Comercial Rezidențial, Romtelecom

În grila Dolce TV se regăsesc la acest moment 40 de canale care pot fi urmărite live, înregistrări ale unor emisiuni de știri și sportive, dar și peste 50 de noi scurt-metraje, al căror număr va ajunge la peste 60 în iunie, inclusiv documentarul difuzat în exclusivitate la acest moment “Away to Norway”.

De asemenea, luna următoare vor fi adăugate în filmoteca dolcetv.ro și aproximativ 20 de filme premiate cu  Oscar sau înscrise în această cursă, pentru cei care iubesc mega-producțiile hollywoodiene.

Lansat în 2011, www.dolcetv.ro, a fost primul şi cel mai dinamic portal video integrat online din România care aduce pe aceeaşi platformă, filme, emisiuni TV live sau înregistrate de toate genurile, dar şi conţinut video sportiv. Platforma este accesibilă clienților Romtelecom și NextGen, iar celor COSMOTE România – prin intermediul aplicației  Dolce Mobile TV.

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.