O companie românească realizează prima aplicație smartphone pentru Microsoft Dynamics CRM O companie românească realizează prima aplicație smartphone pentru Microsoft Dynamics CRM
Aleman Consulting, unul dintre furnizorii de soluții software pentru mediul de afaceri, anunță lansarea aplicației Convergent Mobile CRM. Potrivit oficialilor dezvoltatorului local, investiţia totală... O companie românească realizează prima aplicație smartphone pentru Microsoft Dynamics CRM
smartphonesAleman Consulting, unul dintre furnizorii de soluții software pentru mediul de afaceri, anunță lansarea aplicației Convergent Mobile CRM. Potrivit oficialilor dezvoltatorului local, investiţia totală în aplicaţie se ridică la 25.000 de euro.

Această aplicație românească, special creată pentru a asigura suport pe smartphone pentru Microsoft Dynamics CRM, se adresează managerilor și profesioniștilor în vânzări ce doresc să controleze permanent procesul de vânzare, să aibă acces rapid la toate informațiile despre clienți și despre oportunitățile de business.

„Ideea acestei aplicații a plecat de la angajamentul nostru de a furniza soluții inovatoare și cu impact în activitatea managerilor și antreprenorilor români. Soluția de CRM a Microsoft este foarte populară în rândul diviziilor comerciale din companii și cererea pentru o soluție dedicată pe smartphone este acum satisfăcută printr-o ofertă accesibilă pieței românești”, a declarat Nicu Aleman, Managing Partner al Aleman Consulting.

Potrivit oficialilor companiei, lansarea oficială vine după o jumătate de an de testări ale produsului.

„Prin aplicația mobilă creată, Aleman Consulting a adus un plus de valoare soluției Microsoft Dynamics CRM. Accesul la informație de oriunde, de pe o tabletă sau de pe un smartphone, chiar și fără conexiune la Internet devine un avantaj competitiv în business. Mobilitatea este unul din principalele trenduri ale industriei soluțiilor pentru managementul afacerii, iar CRM-ul este la rândul său printre prioritățile executivilor de astăzi”, a completat Dan Vasile, specialist în soluții Dynamics CRM în cadrul Microsoft Romania.

Aplicația rulează în trei ediții: Free, Business și Enterprise. Varianta Enterprise este disponibilă sub formă de abonament, costă 2,99 euro/utilizator/lună sau 65 de euro pentru o licență permanentă, are funcționalități avansate de management, editare/adăugare de informații și livrează rapoarte personalizate. Potrivit lui Aleman, compania vizează ca în primul an numărul clienţilor pentru ediţiile Business şi Enterprise să ajungă la 300.

Aplicația este special creată pentru cei care doresc să fie în contact cu oportunitățile de business, să-și crească vânzările și indiferent de volumul de activități derulate zilnic să nu uite niciodată de vreun client potențial sau existent.

La momentul lansării, Convergent Mobile CRM este disponibilă pentru Windows Phone 8 și pentru iPhone.

Înființată în 2010, Aleman Consulting este axată pe consultanță și software de business, care încurajează progresul și ajută companiile să-și creeze viitorul în afaceri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.