Noi „gadgeturi” de la  Ariston Noi „gadgeturi” de la  Ariston
Noua gamă GalEvo de la Ariston Thermo România este compusă din patru modele de bază  şi variantele acestora doar pentru încălzire. Astfel, Ariston a... Noi „gadgeturi” de la  Ariston
ariston 2013Noua gamă GalEvo de la Ariston Thermo România este compusă din patru modele de bază  şi variantele acestora doar pentru încălzire. Astfel, Ariston a lansat modelele convenţionale Clas Evo şi Genus Evo, cât şi modelele în condensare Clas Premium Evo şi Genus Premium Evo.

Modelele din noua gamă Ariston cu puteri de până la 35 KW dispun de un design deosebit, display în limba română, o interfaţă inteligentă şi uşor de folosit, dar mai ales asigură economie de energie. Alte avantaje oferite de noua gamă de centrale termice Ariston sunt silenţiozitatea în funcţionare, termoreglarea multizonă, cât şi posibilitatea de integrare cu un sistem solar”

Cătălin Drăguleanu, Country Sales and Operations Manager Ariston Thermo România

Clas Premium Evo şi Genus Premium Evo, noile modele în condensare, asigură o economie de până la 35% la consumul de gaz şi un randament ridicat, beneficii ce se reflectă în costurile lunare. Modelele convenţionale, Clas Evo şi Genus Evo, dispun de funcţii precum Auto sau Confort ce asigură adaptabilitatea sistemului la nevoile fiecăriei familii.

Odată cu noile modele, Ariston a lansat şi Sensys, un dispozitiv de comandă inovativ care asigură o gestionare facilă a întregului sistem de încălzire.

„Cu ajutorul Sensys, utilizatorii au control complet asupra tuturor componentelor sistemului de încălzire şi îl pot adapta nevoilor lor. Astfel, îşi pot programa din timp momentele în care să pornească încălzirea locuinţei sau prepararea apei calde, reducând în acest fel energia consumată. De altfel, Sensys reduce la minim consumul de energie electrică şi combustibil, precum şi impactul asupra mediului înconjurător, oferind rapoarte referitoare la energia consumată (energia solară stocată – kWh, reducerea emisiilor de CO2 şi numărul de duşuri posibile)”, a mai spus reprezentantul companiei.

Noile modele Ariston sunt cuprinse şi în cadrul programului de Buy Back demarat la începutul lunii mai, dispunând de recuceri de până la 700 de lei.

În plus, pentru modelele – Clas Evo/System, Genus Evo şi Genus Premium Evo/System, Ariston oferă, în perioada 01 iunie – 30 septembrie, o extindere automată a garanţiei de la 3 la 5 ani fără costuri suplimentare.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.