Cosmote micşorează tarifele pentru roaming şi oferă roaming de date pe avion şi vapor Cosmote micşorează tarifele pentru roaming şi oferă roaming de date pe avion şi vapor
Începând cu 1 iulie, persoanele care călătoresc în străinătate beneficiază de tarife reduse cu până la 35,71% în statele membre ale Uniunii Europene (UE)... Cosmote micşorează tarifele pentru roaming şi oferă roaming de date pe avion şi vapor
cosmote gadget trendsÎncepând cu 1 iulie, persoanele care călătoresc în străinătate beneficiază de tarife reduse cu până la 35,71% în statele membre ale Uniunii Europene (UE) şi ale Spaţiului Economic European (SEE), anunţă reprezentanţii operatorului de telefonie mobilă Cosmote România.

Totodată, compania îşi extinde şi acoperirea serviciilor de roaming cu noi destinaţii, pe aeronave şi nave maritime.

Astfel, de la 1 iulie 2013, tarifele roaming pentru apelurile iniţiate de clienţii Cosmote către orice ţară din UE sau SEE vor scădea cu 17,24%, la 0,24 euro/minut (fără TVA) şi cu 12,5% pentru apelurile primite în cadrul spaţiului UE şi SEE, până la 0,07 euro/minut (fără TVA), conform reglementărilor Comisiei Europene. Mai mult, tarifele roaming pentru SMS-urile trimise către orice număr din UE şi SEE au scăzut cu 11,11%, la 0,08 euro/SMS (fără TVA), în timp ce tariful de roaming pentru transfer de date a scăzut cu 35,71%, la 0,45 euro/MB (fără TVA).

În acelaţi timp, clienţii operatorului pot beneficia de mai multe destinaţii de roaming în jurul lumii. Cei care călătoresc în Costa Rica, Laos sau Mozambic dispun acum de roaming voce, în timp ce în Insulele Caraibe dispun atât de roaming voce, date, cât şi 3G. De asemenea, roamingul de date este disponibil acum în Costa Rica, Capul Verde, Qatar, Kuweit şi Vietnam, în timp ce roamingul 3G poate fi accesat în Iordania, Kuweit şi Brazilia.

„Introducerea serviciilor roaming de date pe aeronave şi nave maritime, precum şi a noilor destinaţii pentru roaming de voce, date şi 3G va oferi o experienţă de utilizator îmbunătăţită şi va ajuta clienții să rămână conectați de fiecare dată când se află într-o călătorie”, a declarat Oana Cristea, Wholesales Department Senior Manager, Cosmote România.

Roamingul prepaid este, de asemenea, disponibil în destinaţii noi precum Afghanistan, Canada şi Indonezia. În plus, Cosmote oeră serviciul de roaming de date pe aeronave şi nave maritime selectate. În prezent, clienţii care călătoresc cu avionul au acces la roaming de date la bordul a mai mult de 100 de aeronave Emirates, 3 aeronave Virgin Atlantic, 1 aeronavă Malaezia şi 1 aeronavă Lufthansa. Dacă aleg să călătorească cu vaporul, clienţii Cosmote au disponibil roaming de date la bordul liniilor maritime Blue Star Ferries, Brittany Ferries, Caspi Cruises, Celtic Link Ferries, C.I.P., Discovery Cruises, Easy Cruise, European Sealines, Finnlines, Grimaldi Lines, Minoan Lines, MSC, NGSCO, Pullmantur-RCI, Tui Cruises şi altele.

Lansată în 2005, divizia locală a Cosmote Group avea aproximativ 6,1 milioane de clienţi la 31 martie 2013. În prezent, compania de telefonie mobilă oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.