Cel mai vândut model Mazda vine echipat în varianta Takumi II Cel mai vândut model Mazda vine echipat în varianta Takumi II
Mazda3, aflată la apogeul celei de-a doua generaţii, a primit o  ediţie specială, disponibilă şi în România. Mazda3 Takumi II are la bază nivelul... Cel mai vândut model Mazda vine echipat în varianta Takumi II
Mazda3 Takumi IIMazda3, aflată la apogeul celei de-a doua generaţii, a primit o  ediţie specială, disponibilă şi în România. Mazda3 Takumi II are la bază nivelul de echipare TE căruia i se adaugă un pachet consistent de dotări. Modelul este diponibil în toată reţeaua de parteneri Mazda pentru un preţ special de 14.990 euro (TVA inclus) şi o garanţie de 5 ani.

Cel mai vândut model Mazda vine echipat în varianta Takumi II cu jante aliaj de 17 inci, proiectoare de ceaţă, pachet sport ce include grila faţă sport, geamuri fumurii spate şi oglinzi vopsite în negru, la exterior, iar la interior cu scaune faţă sport încălzite, pilot automat, aer condiţionat automat reglabil pe două zone, parbriz încălzit, conectivitate Bluetooth®, sistem audio compatibil MP3 cu comenzi audio pe volan, oglindă retrovizoare electrocromă, volan şi manete schimbător de viteze şi de frână îmbrăcate în piele, senzori de ploaie şi de lumină şi opţional sistemul de navigaţie TomTom.

Pachetul de siguranţă activă include sistemele ABS, EBD, DSC (controlul stabilităţii) şi TCS (controlul tracţiunii), senzori de parcare spate, sistemul RVM pentru monitorizarea unghiului mort, iar la capitolul siguranţă pasivă sunt prezente 6 airbag-uri (frontale, laterale şi cortină). Ediţia specială Mazda3 are sub capotă motorul de 1,6l benzină conectat la o cutie manuală cu 5 rapoarte.

Cel mai popular model Mazda3 vine cu un pachet special care include dotări disponibile în mod obişnuit doar pe nivelurile de echipare superioare. Preţul deja atractiv al acestei serii limitate poate fi şi mai atrăgător dacă luăm în considerare noul program de stimulare a înnoirii parcului auto 2013”

Dragoş Grăpinoiu, Marketing Manager Mazda

Persoanele care doresc să beneficieze de finanţare pentru acest model au la dispoziţie condiţiile speciale Mazda Finance care includ dobândă 4,9%, avans minim 25% şi DAE 8% pentru o perioadă cuprinsă între 12 şi 60 de luni.

 

Mazda3

Motorizare

Putere kw/CP

Preţ special fără TVA

Preţ special cu TVA*

Takumi II

1.6i benzina

77 / 105

12.089 Euro

14.990 Euro

Takumi II Navi

1.6i benzina

77 / 105

12.734 Euro

15.790 Euro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.