New trends: cum să te simți ca un Baron la New York New trends: cum să te simți ca un Baron la New York
Indiferent de cât de numeroasă este familia, de cât de mare este spațiul căminului nostru sau de cât de mult sau puțin timp petrecem... New trends: cum să te simți ca un Baron la New York
Pachet masa New York si scaune GottiIndiferent de cât de numeroasă este familia, de cât de mare este spațiul căminului nostru sau de cât de mult sau puțin timp petrecem acasă, zilele petrecute cu familia sau cu musafirii sunt cele mai  așteptate. Să îți aduni toți prietenii la masă pentru o cină gătită cu mare drag nu este o treabă dificilă, dar să te asiguri că toată lumea rămâne în jurul mesei și după servirea cinei poate fi o misiune complicată.

Aici un rol important îl are mobilierul nostru. Cu ajutorul unor scaune confortabile și a unei mese potrivite, toți invitații vor fi încântați să își petreacă ceasuri bune în jurul mesei. Magazinele LEM’S pun la dispoziția celor în căutare de scaune, mese sau pachete de scaune cu masă, peste 50 de opțiuni. Să vedem ce ne propun designeri LEM’S.

Pachet masă și scaune Opera

Masa Opera se acomodează optim pentru 6 persoane, de aceea LEM’S ne propune pachetul de masă cu 6 scaune. Însă asta nu vă împiedică să vă achiziționați doar patru scaune. Principalul aspect care a stat la baza conceperii acestor scaune este confortul. Liniile curbe ale scaunelor Opera se pliază pe liniile corpului astfel încât confortul să atingă limitele maxime.

Nunața alb-argintiu sidefat al pielii ecologice ce îmbracă scaunele împreună cu cremul sidefat cu inserții florale al mesei, vor da oricărui cămin un aer nobiliar. La această masă nu se cade a se vorbi decât despre lucruri elitiste iar invitații vor rămâne în jurul mesei chiar și atunci când nu se servește desert.

Pachet masă New York și scaune Baron

Masa extensibilă New York este perfectă pentru a aduna în jurul ei de la patru la 10 persoane.  Sunt ocazii când avem nevoie de o masă pentru 4 persoane sau altele când avem mai multi invitați și avem nevoie de o masă mai încăpătoare de 6 sau chiar 10 persoane. Avantajul unei mese extensibile este acela că nu ocupă în permanență tot spațiul din încăpere și va fi pregătită oricând să întâmpine toți musafirii.

Specialiștii LEM’S recomandă pentru această masă scaunele Gotti care pot fi create astfel încât să se potrivească cu decorul din căminul oricui. Aceste scaune pot fi tapițate fie cu piele ecologică albă sau crem, fie cu stofă neagră sau maro. Picioarele scaunelor Gotti din metal cu finisaj crom armonizate cu picioarele din metal negru al mesei New York vor da un plus de eleganță întregii încăperi.

Designerii LEM’S recomandă de asemenea pentru Masa New York scaunele Baron. Acestea pot fi tapițate cu piele ecologică crem, albă sau neagră. În aceste scaune cu siguranță vă veți simți ca un „baron”. Odată instalate în căminul dumneavoastră veți avea mereu casa plină de musafiri.

Acestea sunt doar câteva exemple de mese și scaune, în magazinele LEM’S se găsesc peste 20 modele de mese și peste 30 modele de scaun, cu diferite dimesiuni, forme și culori. În fapt acestea sunt doar câteva recomandării pe care LEM’S le propune.

Avantajul pachetelor este în primul rând de ordin financiar, la orice masă achiziționată împreună cu patru scaune există o reducere de preț considerabilă  iar în al doilea rând dacă nu vă puteți hotărî asupra unei mese și mai apoi a scaunelor soluția pachetelor deja gândite ar putea fi bine venită.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.