Travel trends: Perfect Tour vă duce în jurul lumii în 23 de zile Travel trends: Perfect Tour vă duce în jurul lumii în 23 de zile
Agenţia de turism Perfect Tour, unul dintre cei mai importanti touroperatori de pe piaţa locală de profil, vine cu noutăţi pentru pasionaţii de lux... Travel trends: Perfect Tour vă duce în jurul lumii în 23 de zile
lufthansaAgenţia de turism Perfect Tour, unul dintre cei mai importanti touroperatori de pe piaţa locală de profil, vine cu noutăţi pentru pasionaţii de lux şi de călătorii. Agenţia a lansat super-călătoria anului 2013, „În jurul lumii la bordul unui Jumbo-Jet privat“.

Astfel, pentru un tarif ce porneşte de la 18.150 euro (pentru clasa Economy), vă puteţi bucura de 23 de zile de vacanţă, şapte destinaţii de vis, opt decolări/aterizări, un Jumbo-Jet privat, zboruri directe, zeci de excursii opţionale, acelasi echipaj – inclusiv un medic şi un concierge.

Pentru un bilet la Business Class trebuie să scoateţi din buzunar 25.250 de euro, iar turiştii care optează pentru First Class trebuie să achite 30.280 de euro.

Inconjurul lumii la bordul Jumbo-Jet-ului (Boeing 747) privat, pus la dispozitie de compania Lufthansa, reprezinta o sansa unica in viata pentru cei care viseaza sa vada lucrurile dintr-o noua perspectiva. Aventura isi ia zborul pe 15 noiembrie din „Capitala Viselor“, Viena, cu destinatia Cape Town. Iar pe parcursul celor 23 de zile, in care singurul lucru ce le va lipsi pasagerilor este dorul de casa, se va ateriza/decola in total de opt ori: Buenos Aires / Insula Pastelui / Tahiti / Sydney / Angkor Wat / Muscat si, inapoi, la Viena. Cu o singura exceptie, zborurile vor fi de zi, pentru a nu a perturba in nici un fel bioritmul turistilor, iar in fiecare oras principal de destinatie aventurierii vor putea aduna experiente unice, selectate cu atentie de maestri ai turismului de lux.

Printre highlight-urile celor 28 de excursii optionale, ce pot completa „Super-calatoria anului 2013“, se numara vizitarea Capului Bunei Sperante si a Cape National Park, vizitarea rezervatiei de animale Aquila, unde se va face un safari cu masini „4×4“, scufundari si snorkeling in Laguna Punaaauia, vizitarea Lacului Tonle Sap si a satelor plutitoare sau o aventura cu Jeep-ul prin desert, la Wahiba Sands si Wadi Tayin.

„Super-calatoria anului 2013: In jurul lumii la bordul unui Jumbo-Jet privat“ include numai cazari in hoteluri de 4 si 5 stele, atent alese, zborul dus-intors Bucuresti – Viena, zborurile cu Boeing-ul 747 privat, masa in sistem demipensiune si toate transferurile si taxele. Intreg itinerarul precum si toate detaliile si optiunile „Super-calatoriei anului 2013“ le gasiti pe site-ul Perfect Tour.

Perfect Tour

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.