Patru Galaxy S4 vândute pe secundă, 10 milioane în prima lună de la lansare Patru Galaxy S4 vândute pe secundă, 10 milioane în prima lună de la lansare
Samsung a anunțat astăzi că vânzările la nivel global pentru GALAXY S4 au depășit pragul de 10 milioane de unități comercializate în mai puțin... Patru Galaxy S4 vândute pe secundă, 10 milioane în prima lună de la lansare
Samsung GALAXY S4 BlueSamsung a anunțat astăzi că vânzările la nivel global pentru GALAXY S4 au depășit pragul de 10 milioane de unități comercializate în mai puțin de o lună de când sunt disponibile pe piață. Telefonul lansat la nivel global pe 27 aprilie are o rată estimată de vânzare de 4 unități în fiecare secundă.

GALAXY S4 stabilește un nou record pentru Samsung, generând vânzări mai rapide decât oricare dintre predecesorii săi. Vânzările de GALAXY S III au atins pragul de 10 milioane de unități după 50 de zile de la lansare, în 2012, în timp ce pentru GALAXY SII au fost necesare cinci luni, iar în cazul Galaxy S, șapte luni pentru a atinge același record.

GALAXY S4 a fost conceput pentru a surprinde momentele importante din viața ta, prin intermediul funcțiilor sale inovatoare și hardware-ului superior. GALAXY S4 le oferă utilizatorilor primul ecran Full HD Super AMOLED din lume care permite redarea imaginilor la o calitate uimitoare pe un ecran de 5 inci cu 441ppi.

Echipat cu o cameră puternică de 13MP, GALAXY S4 beneficiază de funcția Dual Camera care permite utilizarea simultană a celor două camere ale telefonului. Noile funcții software ale GALAXY S4 includ Air View și Air Gesture ce te ajută să rezolvi mai repede lucrurile de pe agenda ta zilnică și în același timp, GALAXY S4 te ține la curent cu informații despre sănătate și tonus, prin intermediul aplicației S Health.

Samsung GALAXY S4 este disponibil în peste 110 țări și în curând va fi comercializat în 155 de tări prin intermediul a 327 de parteneri.

Samsung dorește să introducă o varietate mai mare de culori, pentru a întâmpina preferințele consumatorilor din întreaga lume. Ca o completare la nuanțele White Mist și Black Forest disponibile momentan, noi culori vor fi comercializate din această vară, inclusiv Blue Arctic și Red Aurora, urmate de Purple Mirage și Brown Autumn.

*Toate funcțiile, caracteristicile și specificațiile tehnice sau alte informații despre produs, prevăzute în acest document, ce țin de beneficii, design, preț, componente, performanță, disponibilitate, funcții ale produsului pot fi modificate fără notificări prealabile sau alte obligații.

**Disponibilitatea culorilor poate varia în funcție de țară și retailer.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.