50 de ’bătrâne doamne’ vin la parada automobilelor retro 50 de ’bătrâne doamne’ vin la parada automobilelor retro
Mașinile de altădată aleg să defileze în Clujul de azi. Altfel spus, cel mai amplu eveniment al mașinilor retro din Cluj Napoca – Parada... 50 de ’bătrâne doamne’ vin la parada automobilelor retro
playboy 2013Mașinile de altădată aleg să defileze în Clujul de azi. Altfel spus, cel mai amplu eveniment al mașinilor retro din Cluj Napoca – Parada automobilelor retro, revine la Polus Center, unde, aproximativ 50 de ’bătrâne doamne’ vor fi prezente la cea de-a 6-a ediție a evenimentului, duminică, 26 mai 2013.

Pasionații de automobile retro vor putea admira mașini clasice de lux, o supraviețuitoare a celui de-al Doilea Război Mondial, mașini pitorești comuniste, mașinute economice, tip cutie de chibrituri, dar per ansamblu bijuterii elegante pe patru roți.

Evenimentul de la Cluj este însoțit de workshopul cu tema ’Auto’, o lecție despre cum o bătrână doamnă poate face furori în fotografii.

Evenimentul va avea loc în parcarea Polus Center între orele 11.00-13.30, iar parada va continua și la Centrul de Cultură Urbană CASINO, Parcul Central între orele 14.00 – 17.00.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.