Samsung Electronics Co, Ltd., lider mondial în media digitală și a tehnologiilor digitale de convergență, și vizionarul industriei de film Baz Luhrmann, au anunțat...
Baz-Luhrmann_1Samsung Electronics Co, Ltd., lider mondial în media digitală și a tehnologiilor digitale de convergență, și vizionarul industriei de film Baz Luhrmann, au anunțat un parteneriat creat pentru a aduce pasiune prin inovație și tehnologie.

La baza acestui parteneriat stă lansarea unui film de scurt metraj exclusiv, creat de Lurhmann, care scoate în evidență inspirațiile artistice și ilustrează modul în care tehnologia a îmbunătățit procesul său de creație. În acest film narativ de scurt metraj, Luhrmann descrie călătoria lui pe tot parcursul vieții de povestitor și regizor de film, de la momentele de inspirație cu cei care l-au influențat, până la rolul pe care l-a jucat tehnologia pe tot parcursul procesului său de creație.

Baz Luhrmann (Regizor / Producător / Scenarist) a surprins imaginația populară și critică pe plan internațional cu o gamă diversă de proiecte premiate în film, operă, teatru și muzică. Proiectul său actual, o adaptare cinematografică a romanului lui F. Scott Fitzgerald, „The Great Gatsby”, cu Leonardo DiCaprio, este programat pentru lansare pe 10 mai în cinematografele din în SUA. Anterior, el a regizat „Australia” (2008), „Moulin Rouge!” (2001), „William Shakespeare’s Romeo + Juliet” (1996) și „Strictly Ballroom” (1992). În 2002, „Baz Luhrmann’s Production of Puccini’s La Bohème on Broadway” a fost nominalizată la șapte premii Tony. În 2003, el a conceput și regizat campania pentru parfumul Chanel N° 5, cu Nicole Kidman. Albumele pentru coloana sonoră pentru “William Shakespeare’s Romeo + Juliet ” și “Moulin Rouge!” compuse Luhrmann în funcția de producător executiv, s-au vândut în mai mult de treisprezece milioane de exemplare în întreaga lume.

În anul care urmează, Samsung și Luhrmann vor explora rolul tehnologiei în călătoria individului de a explora și împărtăși inspirație și de a cultiva idei noi. Samsung crede în puterea tehnologiei și a inovației pentru a ajuta fiecare individ să descopere ce se află în el sau ea, și de a îmbogăți viețile lor și viețile altora.

 „Samsung este lider mondial datorită dispozitivelor și instrumentelor creative, deoarece și le imaginează și mai apoi le creează pornind de la o filosofie care aduce pasiune și inspirație în viață, și o distribuie, iar aceasta este filosofia din viața mea și o împărtășesc”, spune Baz Luhrmann. „Întotdeauna am fost un colaborator creativ și marele progres cu Samsung Galaxy și Notebook-uri este că ele permit oricărui grup de oameni creativi care gândesc la fel, mari sau mici, aproape sau departe, să creeze conexiuni reale, să își distribuie pasiunile și inspirațiile lor, visurile, gândurile, și descoperirile, în prezent, oriunde și oricând. Faptul că dispozitivele pot vorbi unul cu altul cu ajutorul sistemului lockstep, pot distribui o singură imagine, o imagine în mișcare, o melodie, sau toate trei instantaneu, în cadrul unui colectiv, și faptul că sunt capabili să facă modificări acelui material în timp ce toată lumea participă la experiență este un pas înainte uriaș în procesul de creație.”

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.