Dispozitivele echipate cu Samsung Knox, aprobate pentru a fi utilizate de Guvernul SUA Dispozitivele echipate cu Samsung Knox, aprobate pentru a fi utilizate de Guvernul SUA
Samsung Electronics, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de electronice,  a anunțat că dispozitivele Samsung Knox au fost aprobate de... Dispozitivele echipate cu Samsung Knox, aprobate pentru a fi utilizate de Guvernul SUA
Samsung Galaxy S4_2.jpg.jpgSamsung Electronics, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de electronice,  a anunțat că dispozitivele Samsung Knox au fost aprobate de Departamentul de Apărare din SUA (DoD) pentru a fi utilizate în rețelele DoD. Agenția pentru Sisteme de Protecție a Informațiilor (DISA) din SUA a finalizat cu succes testarea dispozitivelor Samsung Knox.

Odată cu aprobarea oficială, dispozitivele echipate cu Samsung Knox, inclusiv smartphone-urile și tabletele, vor fi listate ca produse aprobate pentru a fi utilizate de către guvernul Statelor Unite și oficialii militari din rețelele DoD. Cerințele de securitate ale DoD pentru sistemele de operare mobile sunt unele dintre cele mai înalte standarde din lume, fiind pentru prima dată când acestea sunt îndeplinite de dispozitivele Android.

Samsung Knox încorporează sistemul Security Enhancement (SE) ​​pentru telefoane Android, dezvoltat de NSA (National Security Agency), precum și servicii de management de integritate implementate atât în hardware cât și în cadrul Android. Samsung Knox utilizează un puternic sistem de criptare și izolare pentru a proteja afacerea și informațiile critice împotriva scurgerilor de date și atacurilor malware. Ușoare și compatibile cu infrastructurile existente, cum ar fi MDM, VPN și servicii directoare, Samsung Knox oferă siguranță și confort pentru departamentele IT care doresc să permită angajaților să folosească dispozitivele personale în interes de serviciu.

Samsung Galaxy S4, lansat recent la nivel internațional, este primul smartphone echipat cu Knox. Pe viitor, smartphone-urile premium și tabletele Samsung vor include Samsung Knox.

În plus față de aprobarea primită de la DoD, Samsung caută în mod activ certificări pentru dispozitivele Samsung Knox de la alte organe guvernamentale pe plan internațional, pentru ca smartphone-urile și tabletele Samsung să fie utilizate în rețelele guvernamentale din întreaga lume.

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.