Gran Turismo6 vine pe PlayStation 3! Gran Turismo6 vine pe PlayStation 3!
Sony va publica Gran Turismo6 (GT6), noul episod al celei mai bine vândute francize de PlayStation, la sfârşitul anului 2013. Anunţul a fost făcut... Gran Turismo6 vine pe PlayStation 3!
GT6_Temp_PS3_3D_Packshot_PEGISony va publica Gran Turismo6 (GT6), noul episod al celei mai bine vândute francize de PlayStation, la sfârşitul anului 2013. Anunţul a fost făcut de legendarul creator al seriei Gran Turismo, Kazunori Yamauchi, în cadrul evenimentului care sărbătoreşte 15 ani de existenţă a francizei care a vândut 70 de milioane de copii.

GT6 pentru  PlayStation3 va redefini termenul de „Real Driving Simulator” (adevăratul simulator de şofat), aducând un grad sporit de autenticitate, noi piste, noi bolizi şi o interfaţă revizuită. Noul engine grafic mai compact va îmbunătăţi funcţionalitatea şi va creşte flexibilitatea jocului când vine vorba de conţinut descărcabil (DLC-uri). Jocul a fost regândit pentru a extinde conectivitatea cu alte dipsozitive precum smartphones şi tablete, şi pentru a îmbunătăţi funcţiile legate de reţele de socializare şi de comunitate.

GT6 va păstra toate pistele şi maşinile conţinute în Gran Turismo®5, joc care a vândut peste 10 milioane de unităţi de la lansarea din 2010. Vor exista însă şi adăugiri remarcabile, noul joc conţinând 1200 de bolizi la lansare, lista urmând să se înmbogăţească cu noi maşini disponibile online. Fiecare autovehicul va dispune de mai multe componente aerodinamice şi roţi personalizabile, GT6 oferind jucătorului mii de posibilităţi pentru a-şi personaliza colecţia de maşini până în cel mai mic detaliu.

Este uluitor să ne gândim că au trecut 15 ani de la apariţia primului Gran Turismo. Lucrurile s-au schimbat mult de atunci, iar  Gran Turismo 6 reprezintă un nou pas în evoluţia visului meu. Suntem mândri să aducem GT6 pe PlayStation 3 datorită comunităţii deosebit de loiale dobândite pe această platformă. Sunt deosebit de mulţumit de noul joc şi noile elemente, dar lansarea va fi abia primul pas pentru GT6. Am proiectat noul joc ca să fie flexibil în privinţa îmbunătăţirilor pe care le vom putea aduce în viitor. GT6 va continua să evolueze pe toată durata ei de viaţă. Am deja o sumedenie de idei pe care vreau să le implementez în următorii 15 ani de Gran Turismo!”

Kazunori Yamauchi, în timpul anunţului făcut pe circuitul Silverstone

Faimosul circuit Silverstone din Marea Britanie va fi doar una dintre cele şapte locaţii noi din Gran Turismo 6, ajungându-se astfel la un număr total de 33 de piste, cu 71 layout-uri diferite, dintre care 19 sunt încă nevăzute. La fal ca şi în cazul maşinilor, şi în cazul circuitelor vor exista update-uri online regulate. Editorul de piste îmbunătăţit va oferi peisaje virtuale uimitoare care se întind pe zeci de kilometri pătraţi, inclusiv splendidele fundaluri modelate după Andaluzia.

Colaborarea dintre dezvoltatorii francizei Gran Turismo şi firmele partenere a devenit şi mai strânsă odată cu dezvoltarea lui GT6. Un număr impresionant de noi proiecte care şterg limita dintre realitate şi virtual vor fi anunţate înainte de lansarea jocului. Pe lângă tradiţionala colaborare cu Nissan, un punct important din procesul de dezvoltare al noului joc îl reprezintă parteneriatul cu producătorul de pneuri, Yokohama Rubber, şi cu compania producătoare de suspensii, KW Automotive. Ambele firme sunt active atât în industria automobilistică comercială, cât şi în lumea curselor, contribuind pe post de consultanţi tehnologici la realizarea noului motor fizic, la modelarea suspensiilor şi pneurilor folosite pe maşinile din joc. Rezultatul final este o experienţă şi mai realistă decât cea cu care erau obişnuiţi fanii GT.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.