Wizz Air leagă Oltenia de Milano: primul zbor a decolat cu 172 pasageri la bord Wizz Air leagă Oltenia de Milano: primul zbor a decolat cu 172 pasageri la bord
Wizz Air, cea mai mare companie low-fare, low-cost din România şi din Europa Cetrală şi de Est a inaugurat pe 13 mai primul zbor... Wizz Air leagă Oltenia de Milano: primul zbor a decolat cu 172 pasageri la bord
Wizz Air in CraiovaWizz Air, cea mai mare companie low-fare, low-cost din România şi din Europa Cetrală şi de Est a inaugurat pe 13 mai primul zbor de la Aeroportul din Craiova spre Milano Bergamo. Noua rută va fi operată iniţial de 2 ori pe săptămănă, lunea şi vinerea, permiţând, astfel, companiei să transporte peste 30.000 de pasageri în primul an. Zborurile vor fi operate cu o aeronava A320 nouă, aparţinând bazei din Cluj Napoca, aceasta fiind echipată cu sistemul pentru vârful aripilor Sharklet, de economise a combustibilului. 

Reţeaua Wizz Air din România constă în prezent din 63 de rute, iar datorită expansiunii continue a companiei în zona de est, România este mai accesibilă pentru turiştii din est şi din vest, în timp ce tarifele scăzute Wizz Air permit familiilor din România să continue să călătorească atât pentru petrecerea timpului liber cât şi din perspectiva locurilor de muncă.

Citește și:

Wizz Air va opera 19 zboruri săptămânale suplimentare cu noul Airbus A320 de la Bucureşti

Costurile mari zboară 4 din cele 8 rute ale Wizz Air de pe Fiumicino pe Ciampino

Zborurile Wizz Air pentru noua rută din Craiova spre Milano Bergamo pot fi rezervate pe wizzair.com cu tarife pornind de la 72 RON (*un singur zbor cu toate taxele incluse).

Suntem foarte încântaţi să fim aici în Craiova pentru a întâmpina primul zbor Wizz Air. Acest lucru reprezintă un pas important pentru Wizz Air şi pentru întreaga regiune a Olteniei, care de acum poate avea acces mai uşor şi mai ieftin către unul dintre cele mai importante oraşe europene, Milano, atât pentru petrecerea timpului liber cât şi din perspectiva locurilor de muncă. Noua destinaţie Wizz Air, Craiova demonstrează încă o dată angajamentul nostru faţă de piaţa din România şi reprezintă primul pas pentru dezvoltarea noastră în zona de sud a României. Sperăm să ne putem creşte semnificativ afacerile în această regiune.”

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-fare, low-cost din Europa Centrala si de Est si opereaza o flotade 43 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 270 de rute facand legatura cu 94 de destinatii din 33 de tari. La Wizz Air o echipa de 1500 de profesionisti în aviatie livreaza servicii superioare si tarife scazute facand din Wizz Air alegerea preferata a 13.5 milioane de pasageri în 2013.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.