Se deschide Orașul Bărbaților: test drive, cascadorii, partide de Poker și Black Jack Se deschide Orașul Bărbaților: test drive, cascadorii, partide de Poker și Black Jack
Evenimentul vedetă al primului weekend dedicat bărbaților este saltul uimitor al campionului mondial la Precizia Aterizării, Alexandru Nicolau. Pe 18 mai, de la ora... Se deschide Orașul Bărbaților: test drive, cascadorii, partide de Poker și Black Jack
Orasul barbatilorEvenimentul vedetă al primului weekend dedicat bărbaților este saltul uimitor al campionului mondial la Precizia Aterizării, Alexandru Nicolau. Pe 18 mai, de la ora 14:00, atletul va sări dintr-un elicopter aflat la o altitudine de 3000 metri direct pe o monedă de 5 bani, așezată în mijlocul Arenei H2O din parcarea centrului comercial Băneasa Shopping City.

În luna mai, Băneasa Shopping City dă trendul, fiind singurul mall din România care se transformă în Orașul Bărbaților! Între 17 și 26 mai, centrul comercial a pregătit o serie de activități dedicate bărbaților, de la sesiuni de test drive cu cele mai puternice mașini ale producătorilor de top, la cascadorii pline de adrenalină și partide de Poker și Black Jack.

Evenimentul vedetă al primului weekend dedicat bărbaților este saltul uimitor al campionului mondial la Precizia Aterizării, Alexandru Nicolau. Pe 18 mai, de la ora 14:00, atletul va sări dintr-un elicopter aflat la o altitudine de 3000 metri direct pe o monedă de 5 bani, așezată în mijlocul Arenei H2O din parcarea centrului comercial. Alexandru Nicolau, cel mai bine cotat parașutist român la nivel mondial, are la activ peste 2200 de salturi. Cascadoria lui Alexandru este doar una dintre surprizele pline de adrenalină pregătite în cadrul lunii dedicate bărbaților. În același weekend, rideri profesionisti îi vor învăța pe pasionații de sporturi extreme cum să reușească cele mai spectaculoase trick-uri de Trail Bike și BMX în cadrul demonstrațiilor din skate park-ul special amenajat.

Între 24-26 mai, parcarea centrului comercial se transformă în hot spot-ul momentului pentru iubitorii de mașini și motociclete. Vizitatorii vor putea admira și testa cele mai noi, mai puternice și inovatoare modele de autoturisme ale producătorilor de top. În plus, cei dornici de senzații tari vor putea asista la demonstrația de off-road driving din zona Drive-in, pe 25 și 26 mai, între orele 10:00-22:00.

De asemenea, între 17 și 26 mai, în Orașul Bărbaților, vizitatorii sunt așteptați să ia parte la provocările din cele 5 zone create în funcție de pasiunile masculine: Rafinament – unde pot descoperi cele mai noi tendințe în moda masculină, Risc – unde pot admira noul model Harley Davidson și își pot testa norocul la cornerul Jack Daniel’s cu partide de Poker și Black Jack, Emoție – în cadrul căreia părinții și copiii pot lua parte la activități distractive, Control și Aventură – unde îi așteaptă camionul Dakar Dementor încărcat cu motociclete KTM și unde curajoșii pot sări pe salteaua H2O.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.