O nouă tehnologie pentru întâlnirile de afaceri sau cursuri: monitoarele Big Pad de la Sharp cu panou tactil O nouă tehnologie pentru întâlnirile de afaceri sau cursuri: monitoarele Big Pad de la Sharp cu panou tactil
Producătorul japonez de electronice Sharp a lansat Touch Display Link un nou software care permite conectarea simultană la un ecran BIG PAD a până... O nouă tehnologie pentru întâlnirile de afaceri sau cursuri: monitoarele Big Pad de la Sharp cu panou tactil
PN-L601B_ambientProducătorul japonez de electronice Sharp a lansat Touch Display Link un nou software care permite conectarea simultană la un ecran BIG PAD a până la 20 de dispozitive mobile.

Afişajele tactile Full-HD BIG PAD de la Sharp reprezintă o nouă soluţie smart pentru întâlnirile de afaceri, conferinţele video, cursurile corporative de instruire sau orelor predate la şcoală. Potrivit reprezentanţilor companiei, în prezent sunt disponibile trei tipuri de monitoare BIG PAD – de 60″, 70″ şi 80″.

Echipate cu panou tactil, monitoarele BIG PAD prezintă iluminare integrală de fundal cu LED-uri, ceea ce asigură performanţe excelente ale imaginii, indiferent de sursă. Mai multe sute de LED-uri albe sunt amplasate chiar în spatele panoului LCD, ceea ce asigură o distribuţie uniformă a luminii. Monitoarele Full-HD BIG PAD Full HD (1920 x 1080 pixeli) afişează imagini de înaltă calitate în formatul 16:9. În plus, sunt proiectate pentru utilizare continuă 24 de ore pe zi şi faptul că sistemul de ventilaţie nu utilizează un ventilator asigură o funcţionare silenţioasă. Monitorul este oferit împreună cu un program software, care permite utilizarea majorităţii dispozitivelor multifuncţionale Sharp şi cu un stilou electronic, care îi permite utilizatorului să facă adnotări scrise de mână în documentele editabile. Acestea pot fi, de asemenea, şterse cu uşurinţă folosind funcţia de „radieră virtuală”.

Eficienţa monitorului BIG PAD este îmbunătăţită prin utilizarea programului Touch Display Link – un software care permite conectarea dispozitivelor smartphone şi a tabletelor la monitor (conexiunea se stabileşte prin reţea LAN wireless). Conţinutul unui monitor BIG PAD, inclusiv adnotările şi înregistrările efectuate de prezentator, pot fi copiate pe dispozitivele mobile ale participanţilor. Aceasta este o modalitate simplă, interactivă şi mult mai eficientă pentru colaborarea la proiecte, împărtăşirea ideilor şi organizarea unor întâlniri mai operative.

Pentru a utiliza la maxim funcţionalitatea monitorului BIG PAD şi a programului software Touch Display Link, participanţii la o conferinţă, întâlnire sau curs de instruire trebuie doar să descarce aplicaţiile gratuite pe dispozitivele lor din App Store sau Google Play.PN-L702B-2

Deoarece adnotările şi desenele de pe monitorul BIG PAD apar în timp real pe dispozitivele utilizatorilor, participanţii la o întâlnire sau prezentare nu trebuie să îşi piardă timpul luând notiţe şi se pot concentra în totalitate asupra prezentării. În plus, pot partaja propriile fişiere cu ceilalţi şi le pot afişa pe monitorul BIG PAD şi pe toate celelalte dispozitive conectate. Monitorul BIG PAD permite, de asemenea, interacţiunea cu materialele afişate, de exemplu, adnotările şi desenele pot fi mărite şi micşorate.

Participanţii îşi pot utiliza propriile dispozitive pentru a controla elementele unui monitor BIG PAD, inclusiv defilarea prin diapozitive în timpul prezentării, deplasarea indicatorului mouse-ului, mărirea şi micşorarea imaginilor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.