Jojo, imaginea magazinului online de fashion Zega Jojo, imaginea magazinului online de fashion Zega
Într-o epocă în care modalitatea de a face cumpărături este din ce în ce mai diversă pentru clienții de retail, Zega.ro își propune să... Jojo, imaginea magazinului online de fashion Zega
jojo-fashion-comes-from-zegaÎntr-o epocă în care modalitatea de a face cumpărături este din ce în ce mai diversă pentru clienții de retail, Zega.ro își propune să devină un jucător important în industria modernă de fashion online, iar, în mediul social s-a gândit să vină în ajutorul clienților cu recomandări, materiale video care să îi ajute în alegerea produselor care li se potrivesc. Plecând de la interesul în continua creștere al doamnelor și al domnilor pentru fashion, Zega.ro a apelat la o imagine publică, pasionată de modă: Jojo – Cătălina Grama.

Implicarea tot mai mare a publicului către shoppingul online a provocat brandul ZEGA să descifreze dorința consumatorilor pentru a le putea răspunde cu produse adecvate, mulate pe dorințele lor,  pe nevoile lor.

Magazinul online oferă branduri ale tinerilor designeri români – chiar în această campanie a folosit o rochie semnată de Nicole Enea –  dar și branduri internaționale cu o largă amprentă asupra industriei de fashion adaptată fiecărui sezon. ZEGA reprezintă un spațiu plin de eleganță și de creativitate în care se poate explora moda la prețuri accesibile, o piață de desfacere ideală pentru pasionații de haine și stil.

Fashion înseamnă creativitate, personalitate, amprentă, stil, culoare. Pentru că am fost și voi fi mereu îndrăgostită de frumos, am avut alături mereu numai oameni talentați care mă susțin și astăzi, mai ales atunci când vorbim despre imagine (stiliști, sfătuitori, hairstilisti, makeupartisti… prieteni). ZEGA e o lume nouă. Aici găsesc tot ce îmi doresc! Fashion pe toată linia, masculin și feminin. All fashionably women & men come from ZEGA! Fashion comes from ZEGA!

Jojo – Catalina Grama

Ca și planuri de viitor zega.ro și-a propus să vină cu opțiuni de stil, materiale video care să conțină recomandări de stil vetimentar, tipsuri, dar și cu evenimente personalizate care să inspire.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.