Franke a organizat primul său turneu de tenis pentru copii Franke a organizat primul său turneu de tenis pentru copii
Franke România, parte a corporaţiei multinaţionale Franke Group şi lider pe piaţa autohtonă de echipamente incorporabile pentru bucătării destinate uzului casnic, a organizat alături... Franke a organizat primul său turneu de tenis pentru copii
tenisFranke România, parte a corporaţiei multinaţionale Franke Group şi lider pe piaţa autohtonă de echipamente incorporabile pentru bucătării destinate uzului casnic, a organizat alături de Liga Română de Tenis primul concurs pentru copii, sub titulatura Cupa Franke.

Competiţia s-a desfăşurat pe baza Livone Tenis Club Ilie Năstase  şi face parte din Circuitul de Tenis 10 Bobocel, ce se adresează copiilor până în 11 ani. În perioadele următoare, în calendarul competiţional al Ligii Române de Tenis, sunt programate acelaşi tip de concursuri în toată ţara.

Asociaţia Liga Română de Tenis, condusă de Ilie Năstase, îşi propune să organizeze peste 200 de turnee de tenis la nivel naţional. Competiţiile vizează antrenarea unui număr cât mai mare de jucători amatori de toate vârstele în vederea practicării tenisului într-un cadru organizat.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.