Cauți cadouri de Paște? Top cinci site-uri care te pot ajuta! Cauți cadouri de Paște? Top cinci site-uri care te pot ajuta!
Se apropie Paștele, ocazie cu care cu toții vrem să le facem surprize familiilor și prietenilor. Și fiindcă majoritatea avem un program încărcat și... Cauți cadouri de Paște? Top cinci site-uri care te pot ajuta!
dxSe apropie Paștele, ocazie cu care cu toții vrem să le facem surprize familiilor și prietenilor. Și fiindcă majoritatea avem un program încărcat și foarte puțin timp pe care să-l petrecem umblând prin mall-uri și magazine în căutarea unui cadou pe placul celor dragi nouă, cumparaturile online reprezintă și în această situație o soluție comodă și la îndemână.

Magazinele online sunt din ce în ce mai populare, oferta lor de produse fiind una diversificată, de la gadgeturi la pixuri, de la instrumente pentru grădinărit la obiecte de îmbrăcaminte. Experții PayPal au alcătuit un top 5 al celor mai “cool” website-uri de unde poți cumpăra cadouri potrivite pentru oricine, cadouri serioase sau amuzante, pentru familie și pentru prieteni

1. DX.com

Dacă ai in lista de prieteni pe cineva care s-ar putea trezi de dimineata cu dorința să-și protejeze iPhone-ul cu un dop anti-praf sub forma unui cap de porcușor roz sau pe cineva care vrea o pisică pe post de boxă, atunci DX.com e locul de unde sigur le vei putea cumpăra un cadou care să-i surprindă plăcut.

Pe de alta parte, pe DX găsești aproape orice gadget pe care cineva și l-ar putea dori, dar și multe accesorii sportive, produse pentru bebeluși, o mulțime de produse de frumusețe și îngrijire și lista poate continua. Tu trebuie doar să alegi produsul, să plătești cu PayPal și să aștepți pachetul.

2. Lightinthebox.com

O destinație excelentă pentru cei care vor să-și cumpere accesorii pentru nuntă și au la dispoziție un buget limitat. Cu toate acestea, acest magazin online se adresează tuturor, inclusiv celor care nu s-au căsătorit sau celor care, după ani de căsnicie, sunt ușor plictisiți în timpul lor liber. Pe Lightinthebox.com poți găsi o multitudine de alternative pentru a petrece orele libere într-un mod plăcut: zeci de gadgeturi și device-uri, instrumente muzicale, accesorii pentru golf, seturi profesioniste pentru pescuit, elicoptere cu telecomandă și chiar mănuși de box pentru cei care vor să se mențină în formă.

3. Bentoandco.com

Bentoandco.com este un adevărat paradis pentru persoanele care pun ordinea în centrul universului și care cred că fiecare lucru trebuie să aibă locul său bine stabilit. Magazinul online oferă o gamă largă de cutii în care-ți poți depozita în siguranță obiectele favorite. Cutiile sunt de toate formele, mărimile și culorile, practice sau spectaculoase, discrete sau sclipitoare, astfel încât să se potrivescă gusturilor oricui, din orice parte a lumii ar fi. Unele obiecte au o influență niponă puternică și pot fi cadoul cel mai potrivit pentru persoanele cărora le place cultura Extremului Orient.

dx4. IWantOneofThose.com

Un magazin online care e, în mod clar, expertul cadourilor pentru orice ocazie. Este destinația recomandată pentru achiziția de cadouri pentru cei cărora le place să fie surprinși și pentru persoanele care s-au saturat de combinația flori, bomboane și vin roșu. Trebuie să recunoaștem, o cană de cafea cu picioare, care să vină în întâmpinarea noastră dimineața, ar fi ceva, nu? Și chiar dacă nu poate face chiar acest lucru, cana cu piciorușe îl va face măcar să zâmbească pe cel care-o primește. Alege ce vrei să cumperi pentru prieteni, adaugă și produsul acela care ți-a făcut cu ochiul și pe care vrei să îl păstrezi, plătește cu PayPal și pregătește-te să vezi cum se bucură prietenii tăi atunci când le oferi cadourile.

dx5.eDigital.hu

Extreme Digital e un magazin online din Ungaria care are o ofertă bogată de gadgeturi. Punctul forte îl reprezintă echipamentele foto, așa încât puteți găsi aici aproape orice din acest domeniu, de la camere foto cu forme amuzante destinate copiilor până la echipamente profesioniste analog sau digitale și o multitudine de tipuri de lentile, standere sau alte accesorii.

O destinație care trebuie vizitată în cazul în care vreți să faceți un cadou frumos unui pasionat de fotografie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.