Aviz pentru fashion addicts: hainele Stefanel pot fi achiziţionate prin CardAvantaj Aviz pentru fashion addicts: hainele Stefanel pot fi achiziţionate prin CardAvantaj
Credit Europe Bank, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa bancară locală, şi retailerul de fashion Stefanel anunţă începând cu această lună... Aviz pentru fashion addicts: hainele Stefanel pot fi achiziţionate prin CardAvantaj
stefanelCredit Europe Bank, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa bancară locală, şi retailerul de fashion Stefanel anunţă începând cu această lună includerea magazinelor lanţului italian în grupul partenerilor din segmentul de modă al CardAvantaj.

Astfel, posesorii cardului vor putea fi în pas cu cele mai noi tendinţe fashion prezentate de Stefanel, putând beneficia de o ofertă specială –  achiziţionarea produselor Stefanel în 3 rate fără dobândă.

“Este o bucurie să anunţăm parteneriatul dintre noi şi Credit Europe Bank. În acest fel, ne apropiem şi mai mult de consumatori, de nevoile şi dorinţele lor şi le înlesnim achiziţia de produse de calitate. Stefanel este de mai bine de 20 de ani alături de consumatorii români şi înţelege nevoile acestora de a avea soluţii de plată cât mai prietenoase”, a declarat Carlo Stefanel, PresedinteCA, Stefanel Romania.

Parteneriatul debutează cu o campanie specială, in perioada 19.04.2013 – 30.06.2013 orice achiziţie prin CardAvantaj putându-se face în 5 rate fără dobândă. În acelaşi timp, între 26.04 şi 28.04.2013 toate cumpărăturile efectuate prin CardAvantaj în magazinele Stefanel vor beneficia de un discount de 30%.

În 2013 Credit Europe Bank (România) S.A. aniversează 20 de ani de prezenţă pe piaţa locală.  Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activează încă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial şi Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) şi apoi, din 2007, în urma unui proces de rebranding, sub numele de  Credit Europe Bank România.

Brandul de origine italiană Stefanel a fost creat în 1959. La nivel local, retailerul este prezent din 1991, într-un moment în care niciun alt retailer de modă străin nu era prezent pe piața locală românească. În prezent, consumatorii români pot cumpăra produse Stefanel din 5 locații în capitală (Mariott, Mario Plaza, Vitan Mall, Afi Palace Cotroceni, Fashion House Outlet Center și Stefanel Concept Store din Piața Romană) și alte 4 locații din țară (Constanța, Iași, Timișoara, Brașov).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.