Băneasa Shopping City a împlinit 5 ani! Băneasa Shopping City a împlinit 5 ani!
Băneasa Shopping City a aniversat, pe 18 aprilie 2013, 5 ani de când şi-a deschis porțile, oferind un eveniment surpriză dedicat tuturor vizitatorilor. În... Băneasa Shopping City a împlinit 5 ani!
baneasa 5 ani (13)Băneasa Shopping City a aniversat, pe 18 aprilie 2013, 5 ani de când şi-a deschis porțile, oferind un eveniment surpriză dedicat tuturor vizitatorilor. În semn de mulțumire, clienții au fost întâmpinați în zona Fountain Atrium de atmosfera festivă și zece fântâni de ciocolată instalate pentru deliciul și răsfățul lor.

Băneasa Shopping City a îmbrăcat haine de sărbătoare, trasformând fântâna într-un imens tort aniversar. Vizitatorii au putut degusta fructele învelite în ciocolată și au fost surprinși de un spectacol cu totul inedit:  echipa de chefs “The Flavours” a pregătit chiar sub ochii invitaților un tort uriaș de 30 kilograme din care toți au putut degusta.

Sărbătorim cinci ani de existență, cinci ani de când pledăm pentru excelență, calitate și inovație. Suntem în permanență alături de clienții noștri, oferindu-le combinația perfectă de shopping și entertainment. Astăzi, Băneasa Shopping City impresionează atât prin construcție, mixul premium de branduri cât și prin inovația adusă de Grand Cinema Digiplex. Am devenit încă de la deschidere un adevărat oraș al modei, gastronomiei și al petrecerii timpului liber”

George Argentopoulos, CEO Băneasa Developments.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.