Travel trends: Zece motive pentru a vizita Amsterdam în acest an Travel trends: Zece motive pentru a vizita Amsterdam în acest an
Anul 2013 este unul special pentru olandezi, în general, şi pentru Amsterdam, în particular. Aparţinând patrimoniului UNESCO, centura de canale a oraşului – care... Travel trends: Zece motive pentru a vizita Amsterdam în acest an
amsterdamAnul 2013 este unul special pentru olandezi, în general, şi pentru Amsterdam, în particular. Aparţinând patrimoniului UNESCO, centura de canale a oraşului – care se întinde pe 75 de kilometri, aniversează 400 de ani de existenţă.

Oraşul marchează şi alte aniversări: 125 de ani de Royal Concertgebouw Orchestra (una dintre cele mai bune orchestre simfonice din lume) şi 175 de ani de Artis Zoo (prima grădină zoologică a Europei continentale şi a treia cea mai veche a lumii).

Fie că sunteţi amatori ai evenimentelor muzicale, fani ai sportului rege, pasionaţi de golf şi yachturi sau sunteţi în căutarea unei destinaţii europene provocatoare, Amsterdam este una dintre destinaţiile must see ale acestui an.

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.