Arcurile, dantela şi broderiile preţioase sunt vedetele noii colecţii de lenjerie intimă La Perla. Noua colecţie, care duce cu gândul la un basm sau...
La Perla (42)Arcurile, dantela şi broderiile preţioase sunt vedetele noii colecţii de lenjerie intimă La Perla. Noua colecţie, care duce cu gândul la un basm sau mai degrabă o comedie romantică în stilul capodoperei “Visul unei nopţi de vară” a lui William Shakespeare, surpinde prin mixul de umbre liniare şi curgătoare: inserţii de satin, mătase preţioasă.

de Marian Crăciun

Numită „Magia visului de vară”, colecţia primăvară/vară 2013 este creată pentru femei care posedă graţia unei făpturi fermecate. Aceste creaţii oferă un aer de prospeţime, fără a renunţa însă la eleganţă. Cele mai sofisticate articole sunt completate de mai multe tonuri liniare definind stilul care foloseşte limbajul La Perla.

Fiecare creaţie evocă splendoarea palatelor siciliene în stil baroc, precum şi minunatele baluri de societate ale acelor vremuri. Arcurile, inserţiile de dantelă, cârligele, şireturile, pliurile şi broderiile preţioase, oferă secretele seducătoare pe care nobilele siciliene le dezvăluiau suav şi intrigant prin gesturi ce invitau la îndrăzneala unei descoperiri: cochetărie.

Fascinanta frumuseţe a peisajelor siciliene devine temă principală şi în noua colecţie de costume de baie, fiind astfel senzuală şi îndrăzneaţă ca şi aceste ţinuturi. Marmura multicoloră  şi caracteristicile arhitecturale ale clădirilor construite în stil baroc înfluenţează de asemenea imprimeurile colecţiei.

Numită „Marea şi trandafirul”, colecţia de costume de baie este un amestec de eleganţă, căldură şi imaginaţie în fiecare detaliu pentru fiecare ţesătura în stil mediteraneean.

Cea mai senzuală floare, trandafirul,  apare într-o maniera efervescentă în imprimeuri  şi paiete. Motivele specifice stilului Yachting – noduri şi frânghii – confirmă propriile caracteristici inconfundabile. Atingerea fină a mozaicurilor imprimate sau mângâierea sălbatică a florilor junglei sunt indispensabile.

Costumele de baie evidenţiază şi sporesc feminitatea ca nişte adevărate bijuterii, accentuând croiala şi detaliile metalelor preţioase.

Pentru noul sezon, brand-ul italian propune o paletă coloristică ce cuprinde: verde smarald, bordo(vişiniu), albastru, violet, galben, alb, turcoaz, rosu, roz, maro sau negru.

Colecţia La Perla pentru sezonul primăvară/vară 2013 este disponibilă în boutique-ul La Perla de pe Calea Victoriei 118.

La Perla (92) La Perla (70) La Perla (61) La Perla (55) La Perla (45) La Perla (34) La Perla (42)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.