Ideal pentru familii care îşi doresc să fie la curent cu tot ce se întâmplă, gadgetul Huawei MediaQ M310 conectează conţinutul disponibil pe smartphone-uri,...
1Ideal pentru familii care îşi doresc să fie la curent cu tot ce se întâmplă, gadgetul Huawei MediaQ M310 conectează conţinutul disponibil pe smartphone-uri, tablete şi televizoare, aducând camera de zi într-o eră mai inteligentă.

de Marian Crăciun

Un cub mic, care trece neobservat, măsurând doar 14mm grosime, noul MediaQ M310 are capabilităţi hardware bogate, incluzând interacţiuni multi-screen, media management, apeluri video şi jocuri. Dotat cu procesor quad core, cubul MediaQ permite proiecţia wireless printr-o conexiune HDMI, iar, împreună cu un ecran de televizor şi o cameră externă, oferă o calitate excepţională a imaginilor din timpul apelurilor video pentru a ţine legătura cu prietenii şi familia aflaţi peste tot în lume. Memoria sa de 32 GB poate fi mărită apoi prin intermediul cardurilor Micro SD.

Cu o versatilitate nedepăşită, MediaQ funcţionează ca şi un receiver (set-top-box), un smart TV şi un portal care permite tuturor conţinuturilor să fie accesate de pe orice device”

Yang Zhirong, Preşedinte Huawei Home Devices

Noul gadget MediaQ urmează trendul și include o funcţie specială care sortează şi organizează automat fişiere existente în computere PC, hard disk-uri mobile şi alte device-uri de stocare a informaţiei. Cubul MediaQ vine cu jocuri pre-instalate, precum Ducati Bike şi Breaker’s Revenge II, care pot fi accesate prin intermediul tabletelor sau ale consolelor de joc. Accesoriile suplimentare includ o telecomandă universală care controlează gadgetul, un receiver (Set Top Box – STB), TV şi alte echipamente digitale, controllere pentru tastatură şi un adaptor pentru a conecta stick-uri de tip USB şi hard disk-uri mobile.

MediaQ M310 a fost prezentat pentru prima oara la expoziţia de anul acesta Consumer Electronics Show (CES) în ianuarie la Las Vegas. Preţul şi disponibilitatea vor fi anunţate în curând.

1 2 3 4 5 6

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.