Panasonic anunță primul model din gamă care se laudă cu un motor liniar – semnificativ mai rapid şi mai puternic decât predecesorii săi cu...
technology-trends-20131Panasonic anunță primul model din gamă care se laudă cu un motor liniar – semnificativ mai rapid şi mai puternic decât predecesorii săi cu motor convenţional – precum şi primul cu funcţie de senzor intuitiv! Cea mai nouă ediţie a seriei Milano va fi disponibilă din iunie. 

de Marian Crăciun

Noul gadget este primul din gama Milano de la Panasonic, cu senzor de ras, care promite un bărbierit mai precis şi mai puţine iritaţii. Senzorul detectează densitatea bărbii dvs. şi reglează comportamentul aparatului de ras în mod corespunzător. Când detectează o zonă cu barbă mai densă, viteza şi amplitudinea cresc, permiţând astfel mai multă eficienţă şi mai multă precizie. Alternativ, când se detectează o zonă cu barbă mai subţire sau proaspăt rasă, viteza şi amplitudinea scad, reducând astfel şi nivelul de iritare a pielii.

PANPESLT71SMotorul impresionant cu acţionare liniară, al modelului ES-ST25, oferă o mişcare constantă a lamelor, la o putere de 13.000 rpm, chiar şi cu un nivel redus al bateriei. Lamele triple exterioare, cu arc multifixare, urmează conturul feţei şi se mişcă în toate direcţiile, pentru a asigura o eficienţă maximă. Această caracteristică se combină cu lamele interioare ascuţite, care tund părul mai aproape de piele, generând astfel rezultate impresionant de fine.

Modelul Panasonic ES-ST25 are nevoie de numai o oră pentru încărcare completă, oferind un interval impresionant de paisprezece zile de bărbierit, devenind astfel ideal pentru oamenii de afaceri care călătoresc des. Pentru a fi în trend cu noile gadgeturi lansate pe piaţă de companiile concurente, tehnologia Wet/Dry (Ud/Uscat) a aparatului de ras ajută la imersarea completă a acestuia în apă, permiţându un bărbierit cu spumă de săpun, metoda perfectă pentru un aspect profesionist şi pentru economisirea timpului, când sunteţi la duş. Alternativ, tehnologia Dry (Uscat) vă permite să faceţi retuşuri atunci când vă grăbiţi.  Aparatul de ras este şi extrem de uşor de curăţat – este suficient să turnaţi apă direct peste capul acestuia pentru a îndepărta firele de păr şi impurităţile din interior.

Noul model Panasonic ES-ST25 răspunde fiecărei nevoi de bărbierit. Cu senzorul său inteligent, noul model promite un bărbierit super-rapid, dar şi fin de fiecare dată, cu mai puţine iritaţii pentru piele – o problemă comună pentru majoritatea bărbaţilor din lume.”

Maik Stahlbock, Directorul Panasonic al Grupului de Electrocasnice

Modelul ES-ST25 este disponibil în culorile negru/argintiu şi se livrează cu un adaptor c.a., suport de încărcare, suport de susţinere, ulei şi perie de curăţare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.