Pentru cei care vor să ofere un cadou memorabil de Valentine’s Day, FlorideLux.ro a pregătit buchete speciale și aranjamente inedite, precum inimile de trandafiri...

Inima de trandafiriPentru cei care vor să ofere un cadou memorabil de Valentine’s Day, FlorideLux.ro a pregătit buchete speciale și aranjamente inedite, precum inimile de trandafiri 3D de 180 cm înălțime. Produsul costă circa 6.200 euro.   Totuși, trandafirii roșii rămân în topul preferințelor românilor de Valentine’s Day și în acest an, conform grupului FlorideLux.ro, unul dintre principalii comercianți online de flori de pe piața locală. Conform estimărilor companiei, aproximativ 60% din totalul vânzărilor realizate cu ocazia zilei de 14 februarie sunt aranjamente florale deosebite, în timp ce restul sunt buchete clasice, însă de o calitate superioară.

Pentru românii care aleg buchetele clasice de trandafiri roșii, acestea se regăsesc în diverse forme în cele 30 de produse din secțiunea de Valentine’s Day a magazinului online. Alături de trandafiri, aranjamentele florale de Ziua Îndrăgostiților conțin și crizanteme, lalele multicolore, gerbera, orhidee și, bineînțeles, trandafiri în diverse alte culori, toate aduse din Olanda.

În colecția de Ziua Îndrăgostiților din acest an se mai regăsesc și aranjamente florale în inimi, coșuri de flori sau cu ceaiuri, cosmetice și ciocolată. De asemenea, peste 80% dintre produsele comercializate pe FlorideLux.ro cu această ocazie au și un cadou lângă ele, ce constă fie într-o cutie de praline belgiene, fie în ceaiuri sau cosmetice deosebite.

“Oferim cadou și un ursuleț de pluș la fiecare comandă pe care o primim în această perioadă, iar pentru comenzile mai mari de 200 de lei dăruim clienților noștri și o sticlă de vin din Franța”

Marius Dosinescu, CEO FlorideLux.ro.

Flori si ursulet

Vânzările de anul acesta realizate de florăria online cu ocazia sărbătorii de Valentine’s Day vor atinge suma de 15.000 de euro. Acestea reprezintă circa 20% din valoarea comenzilor realizate în lunile de iarnă, după cum a menționat reprezentantul companiei.

Referitor la comportamentul de achiziție al românilor de Ziua Îndrăgostiților, CEO-ul magazinului online de flori spune că aceștia au început să se gândească din timp la această sărbătoare. Ca urmare a campaniilor puternice de marketing care promovează ziua de 14 februarie, pe site-ul FlorideLux.ro au fost plasate câteva comenzi chiar din 2012.

Un factor care a contribuit la acest lucru este și faptul că florăria online apelează, înainte de fiecare sărbătoare importantă, la o strategie de motivare a clienților prin campanii de discount-uri oferite comenzilor timpurii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.