Te poţi gândi realmente concentrat asupra dorinţelor tale între două şedinte și trei întâlniri cu clienţii? Poţi face acest lucru la începutul programului, când...
Comunicat.Coaching.la.SpaTe poţi gândi realmente concentrat asupra dorinţelor tale între două şedinte și trei întâlniri cu clienţii? Poţi face acest lucru la începutul programului, când gândurile sunt mai degrabă îndreptate asupra agendei zilnice? Sau poate la sfârşitul programului de lucru, când eşti obosit, iar gândurile se îndreaptă mai ales către recuperarea timpului liber, cât a mai ramas?

George Bragadireanu, coach la InsideBloom, și portalul despreSpa.ro lansează primul program de Coaching la Spa din România. Programul este creat atât pentru companii, cât şi pentru persoanele care îşi doresc să descopere şi să îşi dezvolte potenţialul unic de implinire profesională şi personală.

Această îndreptare a atenţiei asupra sinelui cu toate dorinţele și obiectivele lui (profesionale sau personale) se petrece mult mai des în perioade de acalmie, de repaos, de linişte exterioară – și implicit interioară.

GEC_6974

„Singura condiţie pentru ca întâlnirile de coaching să îi fie de cel mai mare ajutor unei persoane este ca aceasta să vrea acest lucru: să îşi dorească realmente să îşi îndeplinească dorinţele și sa îşi realizeze obiectivele”, spune George Bragadireanu.

„Energia acestui vreau să obţin acest lucru… este cea mai mare din partea clientului atunci când se poate gândi realmente, concentrat asupra dorinţei și obiectivului său, când poate simţi cum ar fi să obţină ceea ce vrea și când poate prefigura deja acţiunile prin care va obţine acel lucru”

George Bragadireanu

Cum ajungi să realizezi ceea ce vrei

Schimbările personale dorite se întâmplă atunci când corpul (simţurile, acţiunile), sufletul (emoţiile, intuiţia) și mintea (gândurile, dorinţele, obiectivele) sunt aliniate și implicate împreună în această schimbare.

Nu ajungi să faci altfel lucrurile (comportament, acţiuni, ceea ce face corpul) fără ca gândurile ce determină aceste acţiuni diferite să fie altele (mintea) și fără ca emoţiile implicate să fie altele (sufletul, emoţiile).

images

„Felul în care am învăţat să fac coaching este exact astfel; să provoc clientul să se implice cu toată fiinţa în obţinerea rezultatelor, îndeplinirea obiectivelor, realizarea dorinţelor pe care le vrea. Iar cadrul de spa este un mediu excelent pentru acest tip de a face și a primi coaching”

George Bragadireanu.

desprespa

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.