100 tone de piatră naturală, cu până la 80% reducere. Black Friday PIATRAONLINE. 100 tone de piatră naturală, cu până la 80% reducere. Black Friday PIATRAONLINE.
100 de tone de piatră naturală înseamnă sute de oameni mulțumiți că își vor amenaja casele cu produse de calitate la prețuri promoționale. Prețuri... 100 tone de piatră naturală, cu până la 80% reducere. Black Friday PIATRAONLINE.

100 de tone de piatră naturală înseamnă sute de oameni mulțumiți că își vor amenaja casele cu produse de calitate la prețuri promoționale. Prețuri reduse cu până la 80% de Black Friday, la PIATRAONLINE.

Produse din travertin, marmura, granit, ardezie, limestone, onix, terrazzo, ardezie flexibilă etc., toate în greutate totală de 100 tone. Peste 100 de tipuri de produse din piatră naturală vor străluci în lumina prețurilor promoționale pe 17 noiembrie 2017. Campania se desfășoară în intervalul orar 00-24 – pe site, și între orele 08-20 – în showroomul PIATRAONLINE.

Câte idei de amenajări, atâtea tipuri de piatră

Cele 100 de tipuri de produse participante la campanie sunt utilizabile în toate tipurile de amenajări. Această varietate impresionantă de articole la prețuri promoționale reprezintă o ocazie unică pe an când îți poți achiziționa materiale pentru amenajarea tuturor spațiilor special gândite pentru placări cu piatră naturală. O idee bună ar fi să începi căutarea pe site cât de curând, să îți faci o listă și, de Black Friday, să fii mai pregătiti decât alții.

Două categorii de produse

Produsele din promoție vor avea două regimuri diferite de vânzare, în funcție de felul în care sunt ambalate. Prima categorie conține 50 de articole a căror cantitate minimă vândută va fi 1 palet / 1 ladă.

În a doua categorie găsim alte 50 de produse a căror cantitate minimă va fi unitatea de ambalare: cutie, metru pătrat, pachet, set etc. Cele din urmă au stocuri limitate, ele nu vor mai face parte din portofoliul PIATRAONLINE prea curând.

 

Noi reguli de vânzare în acest Black Friday

Pentru asigurarea fluxului vânzărilor, compania a schimbat puțin regulile pentru acest Black Friday. Având în vedere vânzările mari estimate în acest an – deci reducerea semnificativă a stocurilor prezente -, s-au comandat deja produse care urmează să vină chiar din ziua următoare.

O parte din aceste produse care urmează a fi depozitate reprezintă comenzi făcute dinainte de Black Friday. Așadar, se eliberează un spațiu mare, același spațiu va fi imediat ocupat. Astfel, produsele cumpărate de Black Friday se ridică sau se livrează în aceeași zi: nu pot fi păstrate în depozitele companiei.

Marfa se achită integral în ziua de Black Friday, 17 noiembrie 2017. Produsul se consideră cumpărat numai după ce acesta este achitat în showroom sau se face dovada plății online, în cazul achiziționării de pe site. Rezervarea produsului online nu înseamnă în mod obligatoriu achiziționarea acestuia. În showroom, toate produsele participante la promoție vor purta o etichetă specială, ușor de remarcat.

Prețurile afișate, pe site și în showroom, nu includ costurile de transport, montaj sau alte accesorii. Verficarea produselor cumpărate se va face la ridicarea lor de la sediul PIATRAONLINE sau în momentul livrării acestora la adresa indicată de client.

Dacă există reclamații, acestea se transmit în maximum 24 de ore de la ridicare sau livrare, conform regulamentelor în vigoare. Piesele speciale nu fac parte din promoția Black Friday 2017.

Stocuri suficiente

Specialiștii din domeniul designului interior aproximează o creștere a vânzărilor din acest an cu aproape 30% față de anul trecut. În acest context, PIATRAONLINE asigură iubitorii de piatră naturală din România că stocurile pentru Black Friday 2017 sunt chiar mai mari decât indică procentul de mai sus. A se lua în calcul că de Black Friday 2016, PIATRAONLINE a vândut într-o zi peste 20.000 mp de produse.

Deci, de acum, poți începe să cauți pe siteul companiei materialele care îți plac cel mai mult. Amenajări interioare sau interioare, casă, bloc, terasă, cofetărie… Este imposibil să nu găsești ceva care să se potrivească ideilor tale. Sunt totuși 100 tone de piatră naturală, cu reducere de până la 80%.

17 noiembrie 2017, BLACK FRIDAY PIATRAONLINE! Showroom și pavilion: Aleea Teișani, 137 A, sector 1, București. Site: piatraonline.ro si piatraonline.com.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: