10 ținute care nu trebuie să lipsească din garderoba ta  în această primăvară 10 ținute care nu trebuie să lipsească din garderoba ta  în această primăvară
Primăvara se lasă așteptată. Și pe cât de tare ne dorim să trecem la garderoba de primăvară, pe atât de reci sunt diminețile și... 10 ținute care nu trebuie să lipsească din garderoba ta  în această primăvară

Primăvara se lasă așteptată. Și pe cât de tare ne dorim să trecem la garderoba de primăvară, pe atât de reci sunt diminețile și serile. Dar, pentru a fi pregătite de zilele senine și călduroase care nu sunt prea departe, vă propunem, cu ajutorul TAKKO, câteva articole ce pot fi purtate în fiecare zi.

Casual Friday

Dacă îți dorești un casual friday, cafeaua de dimineață cu colegii va fi mai comodă într-un top colorat, o jachetă veselă și un jeans trendy.

La întâlnire

Întâlnirile din cursul zilei pot fi benefice sau extenuante. Alege un blazer peste cămașa clasică, un colier și o pereche de jeansi, iar geanta nu-ți va mai părea atât de incomodă!

The weekend

Zilele de relaxare sunt minunate. O bluză tip cămașă, un jeans lejer, o geantă de vară și un colier sunt combinația ideală pentru ieșirile de weekend.

Cu gândul la vară

Atunci când primăvara va fi mai blândă și gândul ne va fugi la vară, o ținută lejeră cu o bluză colorată, o pereche de pantaloni cu motive și un colier vor fi perfecte pentru planificarea vacanței!

Primăvară răcoroasă

Pentru zilele răcoroase de primăvară, un cardigan sau un șal sunt piese câștigătoare. Asortate cu o pereche de jeanși sau o pereche de pantaloni albi, te vor face să te simți bine și frumoasă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: