Travel Trends: 10 locuri musai de văzut într-o viață (I) – FOTO Travel Trends: 10 locuri musai de văzut într-o viață (I) – FOTO
Sunt anumite locuri pe care ne dorim să le vedem, visăm constant la ele și la momentul în care vom ajunge acolo. Pe lista... Travel Trends: 10 locuri musai de văzut într-o viață (I) – FOTO

Sunt anumite locuri pe care ne dorim să le vedem, visăm constant la ele și la momentul în care vom ajunge acolo. Pe lista mea au fost Egipt și Cuba (dorințe pe care mi le-am îndeplinit și la care mă gândesc, încă, în fiecare minut din zi), dar mai rămân Maroc și Iordania.

Însă sunt și locuri pe care le vizităm o dată, fară a avea așteptări prea mari de la ele, și care rămân bine întipărite acolo, în gândul și sufletul nostru (cum ar fi exemplul Germaniei, în general, și al Berlinului, în special).

Avem pentru voi 10 propuneri de destinații despre care noi, dar și alți pasionați de travel din întreaga lume, credem că ar trebui să ocupe un loc de cinste pe lista voastră de călătorii.

Iar dacă printre ele recunoașteți deja locuri pe care le-ați vizitat, suntem mai mult ca siguri că ne veți da dreptate. Pe toate celelalte, vă așteptăm să le descoperim împreună!

 Sursa foto: http://www.stumbleupon.com/

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: