10 insule din Grecia despre care nu ați auzit – FOTO 10 insule din Grecia despre care nu ați auzit – FOTO
Nu vă lăsați înșelați de cele câteva zile mai răcoroase! Pregătiți-vă, mai bine, pentru încă două săptămâni caniculare, pe care noi credem că ar... 10 insule din Grecia despre care nu ați auzit – FOTO

Nu vă lăsați înșelați de cele câteva zile mai răcoroase! Pregătiți-vă, mai bine, pentru încă două săptămâni caniculare, pe care noi credem că ar fi mai bine să le petreceți pe malul mării.

Pentru că tot ne apropiem cu pași repezi de weekend și de luna august, când cei mai mulți dintre noi (aceia care și-au făcut curaj să mai meargă pe la birou și în iulie) ne pregătim de concedii, ne-am gândit să vă atragem atenția asupra unor destinații din Grecia mai puțin bătătorite de turiștii de la noi.

Nu vorbim despre Rhodos, Creta, Corfu sau Thassos, ci despre câteva insule în care pare că timpul s-a oprit în loc, iar frumusețea nealterată a peisajelor se împletește cu ospitalitatea grecilor.

Nu vă faceți griji, în ciuda problemelor economice cu care se confruntă, Elada rămâne și în acest an preferata românilor, iar pachetele de vacanță ale agențiilor de turism de la noi se vând în continuare ca pâinea caldă.

Însă pentru a ajunge pe aceste 10 insule, trebuie să vă puneți la lucru ingeniozitatea și să vă faceți singuri un itinerar (ocupându-vă atât de găsirea celor mai bune mijloace de transport, cât și de cazare), descoperind, pe parcurs, tot ceea ce au mai frumos de arătat aceste locuri.

Grecia are circa 1.300 de insule, peste 200 dintre ele nefiind, însă locuite. Noi vă invităm la plimbare prin 10 destinații mai puțin cunoscute de publicul larg!

 

Foto: http://www.businessinsider.com/ și Google

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: