1.400 de efecte adăugate pentru a fi în mijlocul Dezastrului din San Andreas, via 4DX 1.400 de efecte adăugate pentru a fi în mijlocul Dezastrului din San Andreas, via 4DX
Prăbușirea unui elicopter, rafale de ploaie în timpul unui tsunami și mișcări similare unui cutremur, acestea sunt cele mai tari senzații pe care spectatorii... 1.400 de efecte adăugate pentru a fi în mijlocul Dezastrului din San Andreas, via 4DX

Prăbușirea unui elicopter, rafale de ploaie în timpul unui tsunami și mișcări similare unui cutremur, acestea sunt cele mai tari senzații pe care spectatorii le vor experimenta în sala 4DX a Cinema City Mega Mall în timpul blockbusterului “Dezastrul din San Andreas”.

În total, nu mai puțin de 1.416 efecte speciale pentru o vizionare adecvată într-o sală dotată cu tehnologia  4DX au fost adăugate acestui film.

După ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter şi fosta lui soţie îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă printre dărâmături.

Însă intervenţia lor printre ruine este doar începutul problemelor, pentru că lucrurile degenerează chiar atunci când ei cred că totul s-a terminat. Și nu există nici un indiciu pentru dezastrul care urmează.

„Dezastrul din San Andreas” se dezlănţuie, din 29 mai, pe marile ecrane

În scurt timp, clădirile se prăbușesc și zgârie-norii se transformă în așchii. Din primul moment în care clădirile se mișcă și se balansează, vibrații masive îi vor aduce instantaneu pe spectatori în mijlocul cutremurului devastator din film. Pe măsură ce clădirile se prăbușesc și o femeie întinde mâna disperată după o frânghie, pentru a supraviețui, ceața și mirosul de cauciuc ars vor amplifica sentimentul de disperare. Cu efecte speciale multiple, precum vibrații, ceață și mirosuri (praf de pușcă, cauciuc ars, miros de ocean), audiența va simți din plin tot ce se întâmplă pe ecran.

san andreas

În plus, există efecte speciale de rafale de ploaie, care vor fi declanșate în timpului secvenței de tsunami. Însă cea mai spectaculoasă secvență este cea în care pilotul elicopterului încearcă să salveze oamenii: cu vântul  bătând din plin în față, cu scaunele care vibrează și se mișcă, audiența va avea senzația ca plutește odată cu elicopterul. Iar când pilotul încearcă să o salveze pe fosta sa soție, iar o clădire se prăbușește chiar langă ei, elicopterul se va roti în aer, iar scaunele din sală vor avea aceeași mișcare.

Chiar când credeați că tot ce e mai rău a trecut, cutremurul declanșează un tsunami. Scaunele mobile sunt perfect adaptate pentru a descrie mișcarea valului uriaș care lovește țărmul. Este greu de crezut că te afli într-o sală de cinema, pentru că stropii de apă care îți curg pe față sunt foarte reali.

Noile deschideri Cinema City din următorii 4 ani, investiție de circa 100 mil. euro. Cum arată prima sală 4DX din România

Pregătește-te să fii martorul puternicului cutremur din San Andreas și ține-te bine de scaun!

4DX este considerată la scară largă cea mai mare inovație de până acum în materie de tehnologie cinematografică. Dezvoltată în Coreea de Sud de către Grupul CJ, lider pe piața asiatică de entertainment, această experiență uluitoare a fost îmbrățișată cu entuziasm de către marile studiouri de la Hollywood. Tehnologia 4DX oferă o experiență cinematografică revoluționară care activează toate cele cinci simțuri. Noua sală 4DX beneficiază de scaune high-tech mobile și efecte speciale ce includ vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, apă, ploaie și mirosuri, disponibile atât pentru filmele 2D cât și pentru filmele 3D. Aceste efecte sunt perfect sincronizate cu acțiunea de pe ecran, dând naștere unei experiențe cinematografe memorabile.

Am fost la film: „Mad Max: Drumul Furiei” nu trebuie ratat!

Prin lansarea multiplexului din Mega Mall, ce include prima sală 4DX din România, Cinema City își subliniază poziția de lider de piață ca număr de cinematografe, număr de bilete vândute și inovații în tehnologie.

Preţurile biletelor pentru filmele 3D proiectate în sala 4DX sunt de 36 de lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, iar după această oră biletele costă 37,5 lei. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, costul este de 43,5 lei, ulterior urcând la 45 de lei de persoană. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, și online.

Blockbusterele ce urmează a fi difuzate în sala 4DX sunt: Poltergeist și Jurassic World.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanț de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri în 13 orașe din țară: București, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanța, Iași, Ploiești, Pitești, Târgu Jiu, Târgu Mureș și Timișoara. În total, Cinema City operează 18 multiplexuri, cu 168 de săli și 32.449 de locuri.

Am văzut Woman in Gold (Femeia în aur) și mi-a plăcut!

Cineworld Group este prezent în  9 țări, deținând  205 multiplexuri cu 1.890 săli, dintre care 23 IMAX și 9 săli 4DX. Primul cinematograf al companiei a fost deschis în 1930 în Haifa, Israel, compania extinzându-se în Europa Centrală  în 1997, și intrând în România în 2007.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: