[contact-form-7 id="68863" title="Contact form 1"]

 • Adela Nicolae

  28/09/2016 #1 Author

  Bună ziua,

  Numele meu este Adela Nicolae şi vă contactez din partea EESTEC București, organizaţie academică internaţională cu sediul în Universitatea Politehnica Bucureşti. Vă invităm să deveniţi partener media al evenimentului pe care îl vom organiza în luna noiembrie: EESTEC Olympics, ajuns la a 7-a ediție.

  EESTEC Olympics este un maraton de programare de 24 de ore ce are loc în Universitatea Politehnica București, fiind primul eveniment de acest fel din UPB și eveniment cu tradiție al organizației noastre. Cea de-a 7-a ediție a maratonului EO se va desfășura pe 4-5 noiembrie. Concurenții, selecționați în urma unui test și organizați în 20 de echipe a câte 3 membri, vor încerca să rezolve, în cele 24 de ore, proba lansată de organizatori prin metode proprii.

  Prin această nouă ediţie ne dorim ca, alături de partenerii noştri, să lansăm o provocare adaptată tendinţelor actuale studenților pasionați de programare. Scopul nostru este de a crea un mediu competitiv unde studenții se pot afirma, își pot testa cunoștințele și își pot depăși limitele, acumulând experiență și intrând în contact direct cu companiile partenere.

  În fiecare moment al evenimentului, vom încerca să facilităm comunicarea dintre partenerii noştri și studenţi, prin intermediul metodelor de promovare online şi offline, dar și în mod direct în timpul evenimentului.

  Pentru mai multe detalii asupra colaborării propuse, va rog sa ma contactati.

  Vă mulţumim pentru timpul acordat şi aşteptăm un răspuns din partea dumneavoastră pentru stabilirea unui parteneriat media.

  O zi frumoasă!

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.