Caba Group investește peste 100 de mlilioane de euro în faza 2 a proiectului 102 The Address Caba Group investește peste 100 de mlilioane de euro în faza 2 a proiectului 102 The Address
Dezvoltatorul imobiliar Caba Group, cunoscut pe piața locală pentru proiectul rezidențial high-end 102 The Address, va investi peste 100 de milioane de euro în... Caba Group investește peste 100 de mlilioane de euro în faza 2 a proiectului 102 The Address

Dezvoltatorul imobiliar Caba Group, cunoscut pe piața locală pentru proiectul rezidențial high-end 102 The Address, va investi peste 100 de milioane de euro în dezvoltarea fazei a doua a proiectului 102 The Address – o clădire cu funcție mixtă rezidențial – office – comercial, în imediata vecinătate a ansamblului aflat în dezvoltare.

Caba Group a achiziționat strategic un teren de 20.000 mp chiar lângă 102 The Address, mizând pe  conturarea noului pol de business Aviaţiei-Barbu Văcărescu-Floreasca și potenţialul de dezvoltare a zonei pe termen lung. Cu o investiție estimată la cel puțin 100 de milioane de euro, acest proiect urmează să fie unul dintre cele mai ample de acest tip din România, incluzând o componentă rezidențială, spații de birouri și zone comerciale.

Obiectivul este de a veni în întâmpinarea interesului substanțial pe care îl manifestă companiile pentru poziționarea spațiilor de lucru în această zonă, dar și de a oferi funcții comerciale complementare. Componenta rezidențială rămâne dominantă, cu atât mai mult cu cât cererea de unități locative în această zona este în creștere.

În momentul de față, după ce a marcat încă un element de unicitate pentru un ansamblu rezidenţial, respectiv cele 3 niveluri de subsol, prima etapă a proiectului se află în fază de execuție a etajului 4, urmând ca apartamentele să fie date în folosință la începutul anului 2020.

Pentru a reda la scară 1:1 compartimentarea și atmosfera unui apartament din 102 The Address, dezvoltatorul a investit 500 de mii de euro într-un showroom impresionant și unic în România. Succesul proiectului 102 The Adress, aflat în portofoliul Premier Estate Management, s-a materializat în 150 de apartamente rezervate în mai puțin de un an de la lansarea proiectului, dar și în premii naționale și internaționale precum „Cel mai bun proiect rezidențial din România 2018-2019” la Gala Internațional Property Awards din Londra, respectiv “Cel mai atrăgător showroom din România” la Gala Imobiliare.ro.

Caba Group se află într-un proces continuu de analiză a oportunităților de pe piață imobiliară din România, urmând să-și completeze în curând portofoliul și cu alte achiziții importante în zone strategice ale capitalei.

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul construcțiilor și peste 16.000 de unități construite la activ, Caba a lansat în 2018 proiectul 102 The Address, un ansamblu rezidenţial de anvergură, cu 273 de apartamente, 500 de locuri de parcare supraterană și subterană, un spaţiu comercial de 2.916 mp, 12 birouri spaţioase disponibile pentru închiriat și mai bine de 190 de boxe. Încă din fază incipientă, 102 The Address a atras interesul investitorilor, dar și al adepţilor unui stil de viață exclusivist, astfel încât, au fost vândute aproximativ 150 de unități locative.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.