Cele mai ciudate 10 lucruri pe care românii au vrut să le expedieze prin curierat în 2018 Cele mai ciudate 10 lucruri pe care românii au vrut să le expedieze prin curierat în 2018
Oamenii din România au o pasiune pentru mâncarea tradițională. Ar expedia asta oriunde în lume. În afară de aceste feluri de mâncare specifice, românii... Cele mai ciudate 10 lucruri pe care românii au vrut să le expedieze prin curierat în 2018

Oamenii din România au o pasiune pentru mâncarea tradițională. Ar expedia asta oriunde în lume. În afară de aceste feluri de mâncare specifice, românii ar vrea de asemenea să trimită teste de ADN, lemne de foc și, de ce nu, mălai pentru mămăligă.

Cele mai ciudate și neașteptate cereri de expediere primite în 2018 din România de către platforma online Eurosender au fost:

• Sarmale congelate (destinații multiple)
• Pastă de mici (destinații multiple)
• Untură de porc (către Germania)
• Răsaduri de salată (către Grecia)
• Lemne de foc (către Italia)
• Broaște țestoase (către Regatul Unit)
• Un aparat Diesel (către Regatul Unit)
• Test ADN (către Austria)
• Mălai (către Germania)
• Apărătoare de vânt pentru Dacia (către Germania)

Toate aceste cereri au fost înregistrate în departamentele de relații clienți și de vânzări și, în ciuda curiozității Eurosender și tendinței de a suplini tot soiul de comenzi, compania nu recomandă expedierea unora dintre acestea – băuturile, produsele alimentare, animalele vii, armele sunt în categoria obiectelor interzise sau restricționate.

“Suntem prezenți pe piața din România de peste 4 ani. Credem că românii au observat că se pot baza pe serviciile noastre și de aceea au încredere în noi nu numai să livrăm cele mai obișnuite obiecte, precum cărți, haine sau mobilă, dar și bunuri personale și de valoare.” explică Tim Potočnik, co-fondator și CEO al companiei.

Eurosender permite companiilor și persoanelor fizice să expedieze colete, paleți sau orice alte obiecte, de la biciclete, plăci de surfing, mobilă, până la instrumente muzicale. Procesul de înregistrare a solicitării durează mai puțin de 3 minute, iar costurile sunt cu 70% mai mici în comparație cu prețurile curieratului standard.

Românii fac expedieri către țări europene precum: Germania (17%), Italia (15%), Regatul Unit (15%), Spania (11%), Portugalia (10%) și Olanda (7%).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.