LPG a creat un tratament special pentru maini LPG a creat un tratament special pentru maini
“Salutam, aplaudam, creem, atingem… Putem fi, de asemenea, folosite pentru a seduce sau pentru a revela personalitatea femeilor si a barbatilor. Cine suntem noi?” Vorbim cu... LPG a creat un tratament special pentru maini

“Salutam, aplaudam, creem, atingem… Putem fi, de asemenea, folosite pentru a seduce sau pentru a revela personalitatea femeilor si a barbatilor. Cine suntem noi?”

Vorbim cu mainile noastre, ele vorbesc pentru noi, de multe ori exprimand adevaratele noastre sentimente, si, din pacate, trecand anii… ajung sa fie neglijate, desi merita la fel de multa atentie si grija ca si zona fetei.

1 FEMEIE DIN 8 ESTE MAI CONCENTRATA ASUPRA MAINILOR DECAT ASUPRA FETEI

LPG – Expertul in frumusetea pielii de mai bine de 32 de ani, dezvaluie tratamentul special endermologic creat pentru maini. 

Sub atac constant, neglijate si adesea uitate, mainile tale au nevoie de ingrijire si atentie, rasfat si masaj. Au nevoie de toata dragostea ta! Pielea mainilor este adesea slabita si, pe masura ce trec anii, devine mai subtire si isi pierde tonicitatea, uneori, capatand pete inestetice.

Aceste semne ale imbatranirii au devenit o preocupare pentru tot mai multe femei. Tratamentul de maini endermologic, propus de de LPG Cellu M6 Alliance, stimuleaza natural suprafata pielii, reactivand astfel celulele tineretii – fibroblastele.

Rezultatul: o piele mai ferma.

Mai mult de 145 studii stiintifice dovedesc eficienta tratamentelor endermologice:

+ 80% acid hialuronic, volum si hidratare;

+ 46% elastina – suplete;

+ 70% fermitate;

+ 87% riduri estompate.

Pentru rezultate optime, combina eficacitatea tehnicii de endermologie cu produse de ingrijire zilnica performante.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.