3 lucruri pe care să le faci la început de an pentru starea ta de bine 3 lucruri pe care să le faci la început de an pentru starea ta de bine
Lista cu rezoluțiile pentru acest nou an este pregătită. Fiecare obiectiv este bine stabilit, însă ca de fiecare dată, lucrurile se complică în momentul... 3 lucruri pe care să le faci la început de an pentru starea ta de bine

Lista cu rezoluțiile pentru acest nou an este pregătită. Fiecare obiectiv este bine stabilit, însă ca de fiecare dată, lucrurile se complică în momentul în care trebuie să le pui în practică. Motivația depinde într-o foarte mare măsură de starea ta generală. Dacă dispoziția ta nu este în cea mai bună formă, atunci sunt mari șanse să renunți la toate planurile tale.

De aceea, astăzi, Country Spa Health & Beauty Retreat îți propune 3 metode simple prin care să îți îmbunătățești starea de spirit în acest început de an.

  1. Participă la evenimente

Ce poate fi mai plăcut decât să ai o viață socială activă și să înveți lucruri noi în același timp? Anul acesta, Country Spa Health & Beauty Retreat începe seria evenimentelor „4D Beauty” alături de Dana Sota. Ce se întâmplă în cadrul acestor evenimente? Au loc discuții pe numeroase teme din sfera de Beauty și activități practice care să vină în întâmpinarea „teoriei”.

La prima întâlnire care va avea loc în data de 26 ianuarie, se va pune accentul pe tot ce ține de îngrijirea pielii și pe cele mai noi produse/inovații/tendințe în materie de skincare. Cum ne alegem produsele, cum le aplicam, în ce merită să investim și în ce nu. În plus, vei avea parte de o prezentare a tehnicii de Face Yoga chiar de la Diana Vișan, expertă în acest domeniu.

Daca nu ai auzit de Face Yoga, acum nu doar că vei avea ocazia să afli despre ce e vorba, ci sa și înveți de la Diana, prin exerciții practice, cum sa îți exersezi mușchii faciali.

La sfârșitul primei întâlniri, va avea loc o tombolă cu un premiu special, în valoare de 920 ron. Toate acestea se vor desfășura într-o atmosferă primitoare, plină de energii pozitive.

  1. Alege un retreat în care să-ți încarci bateriile

O metodă foarte eficientă de a-ți îmbunătăți starea de spirit este să te deconectezi pentru câteva zile de la cotidian și să te relaxezi departe de agitația urbană. Programul „Yoga Traquility Retreat” te ajută să te eliberezi de gândurile negative și de tensiunile din întregul corp.

În cadrul acestuia, te vei bucura de clase de Vinyasa Yoga, un exercițiu cardio-vascular care îți va îmbunătăți flexibilitatea și îți va liniști mintea. De asemenea, în timpul sesiunilor de mindfulness te vei elibera de stress, iar terapiile Spa îți vor reda starea de bine. Întregul program care ca scop echilibrarea atât emoțională, cât și fizică într-o perioadă cât mai scurtă de timp.

Răsfăț de weekend la spa. Unde?

  1. Simte-te frumoasă

Atunci când ne simțim frumoase și avem încredere în noi, lucrurile devin mult mai ușoare, iar viața în sine devine minunată. Dacă totuși simți nevoia de o schimbare, apelează la un tratament facial care să îți ofere revitalizare și luminozitate.

Tratamentul Anti – Age de la Lakshmi este aliatul tău împotriva îmbătrânirii pielii, având ingrediente naturale puternice, uleiuri esențiale pure și extacte de plante care stimulează capacitatea de regenerare a pielii. Ridurile fine se vor ameliora, iar pielea va deveni catifelată și luminoasă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.