Prima cafenea Starbucks din Maramureș se deschide la VIVO! Baia Mare Prima cafenea Starbucks din Maramureș se deschide la VIVO! Baia Mare
Carturesti si dm, alături de Starbucks, fac parte din portofoliul extins de magazine care s-a lansat de curând în Maramureș la VIVO! Baia Mare.... Prima cafenea Starbucks din Maramureș se deschide la VIVO! Baia Mare

Carturesti si dm, alături de Starbucks, fac parte din portofoliul extins de magazine care s-a lansat de curând în Maramureș la VIVO! Baia Mare. Gym Body Sculpt urmează să se deschidă în data de 7 ianuarie 2019.

Centrul comercial VIVO! Baia Mare, principala destinaţie de shopping și distracţie din Maramures, anunță marea deschidere a primei cafenele Starbucks din zona în data de 18 decembrie. Centrul comercial s-a dezvoltat în cel mai bun produs de retail din piaţa maramureșană atât ca număr de magazine cât și ca servicii oferite. Noi deschideri de magazine precum: Cărturești, dm și Starbucks, dar și Gym Body Sculpt, un nou concept al fitness-ului, dezvoltat de către antreprenori maramureșeni, care urmează să se deschidă în luna ianuarie, vin să completeze oferta de magazine a centrului comercial, devenit reper pentru shopping și distracţie atât pentru maramureșeni cât și pentru turiști.

În data de 18 decembrie, primul Starbucks din Maramureș deschis la VIVO! Baia Mare se întinde pe o suprafață de 134 metri pătrați și are un design modern, minimalist, care pune accent pe spațiile confortabile, unde clienții se pot relaxa sau se pot întâlni cu prietenii. Cu această nouă locație, numărul total al cafenelelor Starbucks în România ajunge la 46.

Din luna octombrie, Cărturești este mai aproape de cititorii din nord-vestul ţării, respectiv Maramureș și Satu Mare, cu o librărie situată la etajul 1 al centrului comercial VIVO Baia Mare. Noul Cărturești are o suprafaţă de peste 145 mp și reunește peste 7000 de titluri atent selecționate de carte, muzică și film, precum și un mix de ceaiuri, accesorii, papetărie și gadgeturi pentru cititori.

Din luna noiembrie,  dm drogerie markt, unul dintre cele mai mari lanţuri de drogherii din Europa Centrală specializată în frumusețe, sănătate, îngrijire casă și healthy food s-a deschis la etajul 1 din VIVO! Baia Mare pe o suprafaţă de peste 395 mp și cu o oferta de peste 14.000 de produse.

In data de 7 ianuarie 2019, Gym Body Sculpt se va deschide la VIVO! Baia Mare pentru pasionaţii de sport. Noul concept aduce o sală de forţă dotată cu aparatură de ultimă generaţie, cele mai bune antrenamente cu profesori calificaţi si studio de X-Body. Intrarea la clase va fi liberă în saptamână deschiderii, respectiv 7-13 ianuarie 2019, pentru toţi cei care vor să testeze serviciile Gym Body Sculpt.

„Suntem incântaţi de deschiderile Starbucks, Cărturești, dm și Gym Body Sculpt la VIVO! Baia Mare, sunt toate branduri mult așteptate de către maramureșeni. VIVO! se adresează unui public cu un stil de viaţă modern și mereu în mișcare, astfel considerăm că toate aceste noi magazine, completează perfect, prin conceptele inovatoare, opţiunile vizitatorilor noștri de shopping, relaxare și petrecere a timpului liber.”, au declarat reprezentanţii VIVO! Baia Mare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.